Enkelt, enkelt, enkelt...

Det ska vara enkelt!

Om du inte är någon gourmet-kock, och kanske nyligen har gjort en kostomläggning till lågkolhydratkost, köp inte 10 kokböcker och ha inte för höga ambitioner... Tänk enkelt!

Försök LCHF-anpassa favoriträtterna. Enkla, bra råvaror. Kött, fisk, grönsaker och något fett till, i form av sås eller röra. Eller olja.

 

Här har jag stekt kycklinginnerfilé med tacokrydda (från LCHF-butiken).

Till detta svenska (jippiiiieee!!!) tomater med örtkrydda och olivolja på och en guacamole (för två personer 1 avokado, 2 msk creme fraiche, 1 msk pressad citron och 1/2-1 vitlöksklyfta).

Etiketter: kyckling

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

  • Eva » Frukost ALP way:  ”Oj, det ser mycket ut, orkar du äta upp allt? Hur ser lunch och middag ut? Likna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln