Kladdkaka!

Här är ett bra recept på kladdkaka som ALLA (som gillar choklad och kladdkakor) gillar. Och det bästa, enkelt, snabbt och få ingredienser.

 

Mycket mäktig och svår att överäta...

LCHF Kladdkaka
Recept till ca 12-14 bitar


200 g choklad (jag tog 1 70% och en 86 %)
200 g smör
1 dl Stevia strö eller Sukrin
1 tsk vaniljpuler
4 ägg


Grädde och bär eller glass till servering.

 

Vispa ägg, vaniljpulver och sockerersättning fluffigt. Smält smöret tillsammans med chokladen (låg värme!). Blanda ihop smetarna. Smörj en form eller klä den i smörpapper. Grädda på 200 grader 6-8 minuter och låt stå kallt. OBS- Ta ut kakan tidigt även fast den inte ser klar ut, den kommer stelna i kylen- jag lovar...

Etiketter: efterrätt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln