Räkmacka!

Ibland bara måste jag ju ha en räkmacka!

Brödet gör jag på lite olika sätt, man kan ju såklart ta ett salladsblad i botten också men lite bröd är inte att underskatta. Denna gång gjorde jag två "te-kakor" på:

 

2 ägg

3/4 dl Pofiber

1 tsk bakpulver

1 msk fiberhusk

en liten nypa salt

 

Vispa äggen och tillsätt de torra ingredienserna. Platta ut till två väldigt tunna tekakor på en plåt med bakplåtspapper och ha i ugnen ca 7 minuter på 200 grader.

 

Sen hade jag tur och hade en perfekt avokado, ett kokt ägg, och supergoda (svindyra!!!) stora räkor.

Mums!

 

Etiketter: bröd skaldjur

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anders » Mer Nitritfritt!:  ”Tulip har bacon gjort på sidfläsk och salt https://www.tulip.se/produkter/bacon/..”

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln