Räkmacka!

Ibland bara måste jag ju ha en räkmacka!

Brödet gör jag på lite olika sätt, man kan ju såklart ta ett salladsblad i botten också men lite bröd är inte att underskatta. Denna gång gjorde jag två "te-kakor" på:

 

2 ägg

3/4 dl Pofiber

1 tsk bakpulver

1 msk fiberhusk

en liten nypa salt

 

Vispa äggen och tillsätt de torra ingredienserna. Platta ut till två väldigt tunna tekakor på en plåt med bakplåtspapper och ha i ugnen ca 7 minuter på 200 grader.

 

Sen hade jag tur och hade en perfekt avokado, ett kokt ägg, och supergoda (svindyra!!!) stora räkor.

Mums!

 

Etiketter: bröd skaldjur

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

  • Eva » Frukost ALP way:  ”Oj, det ser mycket ut, orkar du äta upp allt? Hur ser lunch och middag ut? Likna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln