En stor Marabou choklad!

Ni vet vad jag skrev i förrgår. Om föreläsningen med frågan: "Hur många har någon gång när ni känt er lite ledsna ätit en Marabou chokladkaka i förhoppningen att det ska kännas lite annorlunda?"

Och att man skulle kämpa emot sånt sug.

Sen gick jag till affären igår. Och köpte en chokladkaka. Inte ens en liten utan en stor. För att jag ville må annorlunda.

Jag har nämligen känt mig otroligt hängig några veckor och det har blivit värre och jag har tagit diverse prover som jag väntar svar på. På något sätt tror jag att min kropp ville ha "uppåttjack" och jag tog till det som kändes bäst i denna "akuta" situation.

Och det kändes verkligen bra de första bitarna, jäklar vad GOTT! Sen blev jag illamående och slängde det sista, men 150 gram fick jag allt i mig utan problem! 

Fruktansvärt illamående hela kvällen och även i morse, och nu framåt eftermiddagen sugen på chips! Känns som det är salt jag vill ha på något sätt...? Men det blev inga chips i affären för nu är jag tillbaka igen. Har inte köpt en chokladkaka (eller annat godis) på 3 1/2 år men "plötsligt händer det". Även mig. 

Men idag är en ny dag, och idag händer det INTE!

 

Vill verkligen varna för denna om man gillar choklad och salt...:)
Etiketter: diverse kost

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln