Paj men ändå inte...

Idag blev det mer paj. Men ändå inte. För den blev utan botten. Fungerar bra tycker jag, det blev supergott. Mycket ost och god smak. Ville ha färsk bladspenat i men hittade inte i lokala butiken...

Ost & champinjonpaj

Recept 3 personer

 

4 ägg

2 dl vispgrädde

5 stycken skivade champinjoner

2 dl riven ost, gärna lagrad

1 dl riven parmesanost

salt/peppar/paprikapulver

 

Skiva champinjonerna och fräs dem lätt i smör. Salta och peppra.

Vispa ihop ägg, grädde och 2 dl ost. Krydda med lite salt/peppar och paprikapulver.

Lägg svampen i botten i en paj-form. Häll över äggsmeten och toppa med 1 dl färskriven parmesan. Låt vara i ugnen på 200 grader 15-20 minuter.

 

Etiketter: ägg paj

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln