Varierad och balanserad kost!

Har ni hört uttrycket?

"Jag tror i alla fall att det bästa är att äta lite av allt..." eller "Balans måste vara det bästa..."

 

Jag har svårt att bedöma vad "allt" och "balans" verkligen är så jag äter mat som gör mig mätt, håller mig ifrån sötsug och som gör att jag kan vara en normalviktig person. Det känns underbart att ha hittat en fungerande modell!

Något som jag ändå uppskattar är att äta gott och varierat, och variationen på sista tiden har varit: Omelette med salami. Kokta ägg med majonnäs. Omelette med brieost. Omelette med bacon.

Inte varierat på något sätt men jag håller mig fortfarande mätt och blir inte sugen på annat så det får gå nu, har jobbat väldigt mycket och inte hunnit med riktigt...

 

Dock har jag hunnit pass med löpcoachen igen. Backträning, pust vad jobbigt men bra! Nu är det två veckor till årets första lopp på 6 km. Och en månad till årets andra lopp på en mil... Vad har jag gett mig in på?!?!

 

Dagens middag, omelette med grevéost! Och nu var grönsakerna slut också...:)

 

Ni kanske har några goda omelette-tips att dela?

Etiketter: diverse ägg snabbt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln