Hungrig på konferens...

Nu har jag varit två dagar på konferens och första dagen var verkligen en matmässig katastrof! Så hungrig som jag var igår har jag inte varit på flera år tror jag...

 

Jag åt vanlig frukost hemma, 1 ägg och lite rysk yoghurt. Sen kom lunchen. Skollunch. En salladsbuffe som var okej. Varmrätt helt fettfritt. Tog en klick bregott till men blev långtifrån mätt. 

Eftermiddagens fika med frukt, fikabröd och godis var ju inget alternativ så allt hopp stod till middagen klockan 19.30. VRÅL-hungrig... Och fick in bland det värsta jag ätit på ett hotell någon gång. Förrätt: Parmaskinka på Ajvar Relish. Alltså man lägger en matsked Ajvar på en tallrik och sen släpper man slumpmässigt ner små bitar parmaskinka över (?!?!). Och en baguette till. Såg inte röken av salt, peppar eller smör...

Varmrätt: De sa att det var kalv... Jag vet inte... En giganstisk köttbit med fabriksgjord rödvinssås (tror jag det var) och en "potatiskaka" som måste ha kommit direkt från Felix/Findus eller liknande hel/halv-fabrikat.

 

Efterrätten åt jag ju inte men den var enligt utsago inte god alls och var ju inte direkt "hemmagjord" någonstans utan kom från någon förpackning massproducerade citron-kakor...

Som tur var hade jag köpt ett paket baby-bel-ostar på lunchen som jag åt några av innan jag lade mig och sen planerade jag bara för frukosten och höll tummarna...

Och frukosten levererade!

Absolut inte lika bra som frukosten på Clarion Sign i måndags men okej med ägg, naturell yoghurt, ost. Blev mätt för första gången på ett dygn och blev påmind att man kan behöva ha med sig mellanmål på en konferens...

Etiketter: frukost diverse kost

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

  • Lisbet Sultan » ALP-diet, hur går det ? :  ”Är intresserad”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln