Motivation...

Vänta inte på motivationen utan träna ändå! Den kommer sällande ramlande över oss.

Men nu har den gjort det. Ramlat över mig.

 

Min vanliga motivation är att bli piggare, starkare, få bättre hållning och kondition. Ibland räcker den motivationen absolut ingenstans. Men jag försöker ändå.

 

Men när kostföreläsaren föra veckan sa att man faller ihop och inte kan träna utan kolhydrater och att man ska äta frukt precis innan träning (så att kroppen ska jobba med matsmältning? Och kolhydraterna i frukten måste ju passera levern för att komma ut som glukos och då kanske vi redan har tränat klart innan det händer...), DÅ fick jag ny motivation ska ni veta...

 

Idag sprang jag en mil. Har inte sprungit en mil sedan i höstas någongång. Har inte tränat regelbundet sedan början av december. Det var isigt på vissa ställen. Jag fick kryssa mellan söndagsflanörer på Norr Mälarstrand. 

Och ändå, trots långt ifrån perfekta förutsättningar, så gjorde jag milen på en timme!

Jag är otroligt nöjd nu ska ni veta och ger mig själv mycket beröm - det ska man göra! :)

 

Vad motiverar DIG?

Etiketter: träning

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln