In med färg...

Det finns en butik nära jobbet där jag inte "får" gå in. För det kan bli dyrt. Det finns snygga, roliga kläder, och kvinnan som har butiken är världens bästa säljare... På ett positivt sätt. Men det blir ändå dyrt...

 

I veckan gick jag förbi skyltfönstret och såg en cerise-rosa klänning och kände bara "måste prova". Kliver in i butiken, tar klänningen i storlek Medium, testar. "Den är för stor, ta en Small" säger hon som jobbar i butiken. Ni förstår, bara där... ;)

 

Kände mig i alla fall nöjd, en klänning man blir glad av som man kan ha nu till ett par stövlar, och till sommaren som en sommarklänning. 

Kvinnan i butiken tyckte också den var bra, sa att modellen passar "smala och nätta personer som du".

Jag kommer ALDRIG se mig själv som en smal och nätt person, svårt att vara det när man är 175 cm lång, men att kunna komma i storlek Small i en "modell för nätta personer" känns ju såklart väldigt bra!

 

Så nu ska det mer färg in i mitt liv igen, har gått mycket i svart och grått på sista tiden men nu är det slut med det...

Etiketter: diverse

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln