In med färg...

Det finns en butik nära jobbet där jag inte "får" gå in. För det kan bli dyrt. Det finns snygga, roliga kläder, och kvinnan som har butiken är världens bästa säljare... På ett positivt sätt. Men det blir ändå dyrt...

 

I veckan gick jag förbi skyltfönstret och såg en cerise-rosa klänning och kände bara "måste prova". Kliver in i butiken, tar klänningen i storlek Medium, testar. "Den är för stor, ta en Small" säger hon som jobbar i butiken. Ni förstår, bara där... ;)

 

Kände mig i alla fall nöjd, en klänning man blir glad av som man kan ha nu till ett par stövlar, och till sommaren som en sommarklänning. 

Kvinnan i butiken tyckte också den var bra, sa att modellen passar "smala och nätta personer som du".

Jag kommer ALDRIG se mig själv som en smal och nätt person, svårt att vara det när man är 175 cm lång, men att kunna komma i storlek Small i en "modell för nätta personer" känns ju såklart väldigt bra!

 

Så nu ska det mer färg in i mitt liv igen, har gått mycket i svart och grått på sista tiden men nu är det slut med det...

Etiketter: diverse

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva Hazard » Låt det inte hända!:  ”Tyvärr är det redan försent . Vi kommer nu få uppleva ett samhälle i klass med h..”

  • Katerina » Statistik och fakta :  ”Så bra skrivet! Tack! Precis vad jag tycker om läget i landet och i världen - in..”

  • Eva » Statistik och fakta :  ”Jag har hittat din blogg och tycker om att läsa den, den är ett litet ljus i tun..”

  • Nisse Hult » Statistik och fakta :  ”Klockrent igen om den galenskap som pågår i landet ”

  • Catarina » Statistik och fakta :  ”Jag håller med dig helt och hållet. Denna galenskap måste få ett slut!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln