Kanel, kanel...

Ytterligare en favorit att äta till frukost ibland.

Rysk yoghurt (turkisk om jag inte fått tag på den ryska, men jag börjar lära mig vilka affärer som har den...) med olika frön, och sen mycket kanel!

 

Jag har alltid gillat kanelbullar, så vi får väl säga att detta är istället för det...

Idag tillsammans med solroskärnor. Brukar göra en frömusli på pumpakärnor, solroskärnor och linfrön-jättegott!

Etiketter: frukost diverse kost

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln