Fika sockerfritt...

Att gå på ett fik och försöka hitta vettiga alternativ utan mjöl och socker är ju i stort sett dödsdömt...Dock förmodar jag att det kommer komma mer och mer i och med att folk i större utsträckning faktiskt börjar äta GI/LCHF-kost och kommer att efterfråga detta.

Att åtminstone servera små bitar mörk choklad borde väl kunna vara snabbt fixat?

 

På de vanliga mat-restaurangerna har det hänt en hel del senaste året bara tycker jag kring attityden av "ta bort det och lägg till det" och från att för 3-4 år sedan varit ganska fyrkantiga, så är de allra flesta restauranger nu mycket mer serviceminded och har börjat med annat utbud än att byta kolhydraterna mot trist isbergssallad.

 

Igår var vi på fik och jag valde en "brie & salamismörgås utan smörgås". Gick jättebra! De ville knappt ta betalt för det, sådan inställning uppskattas verkligen!

Etiketter: restaurang

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln