Fika sockerfritt...

Att gå på ett fik och försöka hitta vettiga alternativ utan mjöl och socker är ju i stort sett dödsdömt...Dock förmodar jag att det kommer komma mer och mer i och med att folk i större utsträckning faktiskt börjar äta GI/LCHF-kost och kommer att efterfråga detta.

Att åtminstone servera små bitar mörk choklad borde väl kunna vara snabbt fixat?

 

På de vanliga mat-restaurangerna har det hänt en hel del senaste året bara tycker jag kring attityden av "ta bort det och lägg till det" och från att för 3-4 år sedan varit ganska fyrkantiga, så är de allra flesta restauranger nu mycket mer serviceminded och har börjat med annat utbud än att byta kolhydraterna mot trist isbergssallad.

 

Igår var vi på fik och jag valde en "brie & salamismörgås utan smörgås". Gick jättebra! De ville knappt ta betalt för det, sådan inställning uppskattas verkligen!

Etiketter: restaurang

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

  • Eva » Frukost ALP way:  ”Oj, det ser mycket ut, orkar du äta upp allt? Hur ser lunch och middag ut? Likna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln