Fika sockerfritt...

Att gå på ett fik och försöka hitta vettiga alternativ utan mjöl och socker är ju i stort sett dödsdömt...Dock förmodar jag att det kommer komma mer och mer i och med att folk i större utsträckning faktiskt börjar äta GI/LCHF-kost och kommer att efterfråga detta.

Att åtminstone servera små bitar mörk choklad borde väl kunna vara snabbt fixat?

 

På de vanliga mat-restaurangerna har det hänt en hel del senaste året bara tycker jag kring attityden av "ta bort det och lägg till det" och från att för 3-4 år sedan varit ganska fyrkantiga, så är de allra flesta restauranger nu mycket mer serviceminded och har börjat med annat utbud än att byta kolhydraterna mot trist isbergssallad.

 

Igår var vi på fik och jag valde en "brie & salamismörgås utan smörgås". Gick jättebra! De ville knappt ta betalt för det, sådan inställning uppskattas verkligen!

Etiketter: restaurang

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Irre » Håll ut för din rätt! :  ”Hej! Du har skrivit jättebra! . Nästa är väl att han ska ha rätt på om ledamöter..”

  • Gunilla » Övertygelse!:  ”Jag som har jobbat på covidavdelning, har inte vaccinerat mej. Tycker att detta..”

  • Lena » Håll ut för din rätt! :  ”Jättebra skrivet, på en alldeles lämplig nivå och med utmärkta argument. Tack fö..”

  • Eva Hazard » Håll ut för din rätt! :  ”Bra! Helt hemskt galet överallt nuförtiden ”

  • Catarina » Håll ut för din rätt! :  ”Så bra skrivet! Håller helt med dig. Detta håller på att gå helt överstyr.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln