Bästa äggröran och bästa yoghurten

Bästa äggröran enligt mig görs på LÅG värme med mycket smör och några skivor lagrad ost som tillsätts på slutet. Och man tar av äggröran från plattan när den fortfarande är krämig!

 

Äggröra för 1 person:

2 ägg 

1/2 dl grädde

Salt/peppar, ev ett uns cayennepeppar

ost...

 

Sen lite flingsalt över på slutet. Gott!

 

Bästa yoghurten är den ryska, för den är så otroligt len och krämig. Och man behöver sååå LITE! Jag äter den till frukost nästan varje dag och äter max 1 dl. Med bär, eller med min egen fröblandning och MASSOR av kanel på-supergott det också-prova!

 

 

Etiketter: frukost ägg

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • ingrid » Nu är jag väldigt arg...:  ”Skuld och skam hindrar alltför många att våga träda fram när de utsätts för grov..”

  • Jenny » Dessa jävla kanelbullar!:  ”Så bra skrivet!!! Jag brukar köra med den jämförelsen om alkoholen... när någon ..”

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln