Bästa äggröran och bästa yoghurten

Bästa äggröran enligt mig görs på LÅG värme med mycket smör och några skivor lagrad ost som tillsätts på slutet. Och man tar av äggröran från plattan när den fortfarande är krämig!

 

Äggröra för 1 person:

2 ägg 

1/2 dl grädde

Salt/peppar, ev ett uns cayennepeppar

ost...

 

Sen lite flingsalt över på slutet. Gott!

 

Bästa yoghurten är den ryska, för den är så otroligt len och krämig. Och man behöver sååå LITE! Jag äter den till frukost nästan varje dag och äter max 1 dl. Med bär, eller med min egen fröblandning och MASSOR av kanel på-supergott det också-prova!

 

 

Etiketter: frukost ägg

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln