Grädde eller grädde...

Det finns många olika sorters vispgrädde, men jag är alltid noga med att köpa den som är 40 % fet. Den är dyrare än den som är 36 %. 

Varför?

Jo, för att man i den billigare grädden med lägre fetthalt har blandat i en tillsats, E407. För att förlänga hållbarheten på grädden och "förbättra vispeffekten" när man tagit bort fettet.

Vi vet inte mycket om E407. Det kanske inte är jättefarligt. MEN jag får i mig vispgrädde i någon form varje dag och då vill jag ha en ren produkt.

Jag försöker tänka så- Det jag äter ofta-ekologiskt, så lite tillsatser som möjligt-det jag äter mer sällan, "skitsamma", så länge det inte innehåller massor av socker, eftersom jag är sockerkänslig.

 

Hur tänker ni?

 

Etiketter: produkter

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sussie Rislund » GRATIS kostrådgivning!:  ”Skulle verkligen behöva lite tips med maten. Äter LCHF men behöver tänka mera ke..”

  • Hunden Rut » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Detta verkar lovande! :) Nyligen börjat min lchf-livstil och trodde jag skulle k..”

  • Terese Hammarqvist » GRATIS kostrådgivning!:  ”Ändra kosten! ”

  • Anna i Skåne » Sluta träna!:  ”Jag gillar och mår bra av kombon. Träna och äta lågkolhydratkost! När jag tränar..”

  • Eva » Nyårsloppet!:  ”Heja Heja! Gott Nytt År!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln