Grädde eller grädde...

Det finns många olika sorters vispgrädde, men jag är alltid noga med att köpa den som är 40 % fet. Den är dyrare än den som är 36 %. 

Varför?

Jo, för att man i den billigare grädden med lägre fetthalt har blandat i en tillsats, E407. För att förlänga hållbarheten på grädden och "förbättra vispeffekten" när man tagit bort fettet.

Vi vet inte mycket om E407. Det kanske inte är jättefarligt. MEN jag får i mig vispgrädde i någon form varje dag och då vill jag ha en ren produkt.

Jag försöker tänka så- Det jag äter ofta-ekologiskt, så lite tillsatser som möjligt-det jag äter mer sällan, "skitsamma", så länge det inte innehåller massor av socker, eftersom jag är sockerkänslig.

 

Hur tänker ni?

 

Etiketter: produkter

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln