LCHF Räkmacka

En räkmacka är ju så himla gott ibland!

Kanske helst en varm sommardag med ett glas kallt vitt vin... MEN nu är det inte sommar, och varför vänta så länge på det goda om man inte måste?

 

Jag gör en tekaka av 1 dl bakerix (mix mellan mandelmjöl och kokosnötsmjöl) och ett ägg. Plattar ut på bakplåtspapper så mycket det går och har i ugnen på 175 grader ca 10-12 minuter. 

 

Sen på med allt gott! Bregott, ägg, räkor, avokado... Mums!

Etiketter: skaldjur

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Magdalenas » Bästa ”pastan”:  ”Oh! Risbergs sjögräsnudlar är så himla goda!! Tack för en inspirerande blogg so..”

  • Pia » Kladdkakans dag! :  ”Jättebra recept, men 1 dl sötningsmedel?!!! hur sött smakar det? Jag använder 70..”

  • kristina » Lewis & Snow:  ”Så fina dom är , jag kommer faktiskt ihåg Lewis, kan kanske bli lite röj hos er ..”

  • kristina » Halloumi-fries och bokklubb :  ”Det var länge sedan jag åt Halloumi, låter jättegott att dippa i ost.”

  • kristina » Sökfunktionen fungerar äntligen !:  ”Jag kommer ihåg att jag gjorde dina chicken nuggets, dom ska jag söka efter och ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln