LCHF Räkmacka

En räkmacka är ju så himla gott ibland!

Kanske helst en varm sommardag med ett glas kallt vitt vin... MEN nu är det inte sommar, och varför vänta så länge på det goda om man inte måste?

 

Jag gör en tekaka av 1 dl bakerix (mix mellan mandelmjöl och kokosnötsmjöl) och ett ägg. Plattar ut på bakplåtspapper så mycket det går och har i ugnen på 175 grader ca 10-12 minuter. 

 

Sen på med allt gott! Bregott, ägg, räkor, avokado... Mums!

Etiketter: skaldjur

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • ingrid » Nu är jag väldigt arg...:  ”Skuld och skam hindrar alltför många att våga träda fram när de utsätts för grov..”

  • Jenny » Dessa jävla kanelbullar!:  ”Så bra skrivet!!! Jag brukar köra med den jämförelsen om alkoholen... när någon ..”

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln