LCHF Räkmacka

En räkmacka är ju så himla gott ibland!

Kanske helst en varm sommardag med ett glas kallt vitt vin... MEN nu är det inte sommar, och varför vänta så länge på det goda om man inte måste?

 

Jag gör en tekaka av 1 dl bakerix (mix mellan mandelmjöl och kokosnötsmjöl) och ett ägg. Plattar ut på bakplåtspapper så mycket det går och har i ugnen på 175 grader ca 10-12 minuter. 

 

Sen på med allt gott! Bregott, ägg, räkor, avokado... Mums!

Etiketter: skaldjur

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln