LCHF Räkmacka

En räkmacka är ju så himla gott ibland!

Kanske helst en varm sommardag med ett glas kallt vitt vin... MEN nu är det inte sommar, och varför vänta så länge på det goda om man inte måste?

 

Jag gör en tekaka av 1 dl bakerix (mix mellan mandelmjöl och kokosnötsmjöl) och ett ägg. Plattar ut på bakplåtspapper så mycket det går och har i ugnen på 175 grader ca 10-12 minuter. 

 

Sen på med allt gott! Bregott, ägg, räkor, avokado... Mums!

Etiketter: skaldjur

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

  • Eva » Frukost ALP way:  ”Oj, det ser mycket ut, orkar du äta upp allt? Hur ser lunch och middag ut? Likna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln