LCHF Räkmacka

En räkmacka är ju så himla gott ibland!

Kanske helst en varm sommardag med ett glas kallt vitt vin... MEN nu är det inte sommar, och varför vänta så länge på det goda om man inte måste?

 

Jag gör en tekaka av 1 dl bakerix (mix mellan mandelmjöl och kokosnötsmjöl) och ett ägg. Plattar ut på bakplåtspapper så mycket det går och har i ugnen på 175 grader ca 10-12 minuter. 

 

Sen på med allt gott! Bregott, ägg, räkor, avokado... Mums!

Etiketter: skaldjur

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln