Det började så bra men slutade så dåligt...

Helgen började så bra. Hade en jätterolig AW på Café Opera med gamla och nya kollegor i fredags. Superkul med fullt drag på dansgolvet redan klockan 19.00. Så då kunde jag ju vara hemma i sängen klockan 23.00 och därmed orka med träningen i lördags. Även om det var lite tungt kändes det så bra och kul att vi var ett helt gäng där!

 

Och i lördags en jättegod och mysig middag på restaurang Bebe med min pojkvän. God mat och VÄLDIGT LCHF-vänligt eftersom man väljer tillbehör och sås till sin rätt, så istället för bara en fantasilös sallad fanns goda tillbehör och jag valde rostade grönsaker och en paprika & fetaoströra till mina lammracks.

Sen var vi och upplevde lite Karibien på Tiki Room och jag drack en supergod drink, den minst söta jag fick tag på.

Sen igår började det kännas lite trött och hängigt. Det kan ju göra det ibland och helst om det varit lite mycket av både roligt, träning och jobb, så jag boostade mig med ett gäng C-vitamin och extra D-vitamin. Det KAN funka och HAR funkat förut, så att man på något lustigt sätt bara känner att sjukdomen "går tillbaka", men det hände inte denna gång...

 

Så nu sitter jag här med feber, hosta, huvudvärk och ont i örat. Det mesta känns förjäkligt plötsligt och vad glad man ska vara för att man normalt sett är så frisk, för att vara sjuk suger verkligen, även om det bara är något slags virus eller influensa eller vad det nu kan vara...

Och i morgon har jag ju en läkartid bokad för att få svar på alla prover på hälsoundersökningen på jobbet, vi får se om jag kan ta mig dit...

Ha en bra måndag alla!

Etiketter: diverse restaurang

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helena » Trygghet!:  ”Gillar den också, min yngsta är konfirmerad där, Midnattsmässa under påsktid. Ha..”

  • Helena » 6 månader sedan otrohet:  ”Hej Veronica Har följt dig av och till under många år. Tack för all inspiration ..”

  • Johannes » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Vilket sjukt sätt.. Har du märkt dessa tendenser tidigare? Det är så otroligt em..”

  • Anonym » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Men hjälp! Stackars dig! Denna man är ju empatistörd eller gränsar till psykopat..”

  • Lena » 6 månader sedan otrohet:  ”Jag har inte varit med om något som är i närheten av det du gjort. Men jag tror ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln