Hemmagjord bearnaise

Då och då gör jag min egen bearnaisesås. Och oftast känner jag att det inte "blir helt 100". Inte så att det är jättesvårt, men jag har inte hittat något favoritrecept att använda, så...

Tycker lätt att det smakar för mycket vitvinsvinäger, för mycket dragon, för mycket smörsmak...

 

Har ni något super-bra recept på bearnaise, snälla, GE MIG! :)

 

Igår skulle det bli en chili-bearnaise. Smaken blev jättegod men då blev istället konsistensen för lös. Suck! 

Vi konstaterade efteråt att det berodde på att såsen inte värmts tillräckligt och därför inte tjocknade, men då hade vi redan ätit klart...

Jakten på den perfekta bearnaisesåsen fortsätter...

Entrecote, tomat & avocadosalad och för lös bearnaisesås...:)
Etiketter: nötkött

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Effie » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Jag deltog i en viktstudie i höstas. Skulle bära en viktväst (den vägde några ki..”

  • Kristina » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Där satte du huvudet på spiken. ”

  • Magdalenas » Bästa ”pastan”:  ”Oh! Risbergs sjögräsnudlar är så himla goda!! Tack för en inspirerande blogg so..”

  • Pia » Kladdkakans dag! :  ”Jättebra recept, men 1 dl sötningsmedel?!!! hur sött smakar det? Jag använder 70..”

  • kristina » Lewis & Snow:  ”Så fina dom är , jag kommer faktiskt ihåg Lewis, kan kanske bli lite röj hos er ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln