Hemmagjord bearnaise

Då och då gör jag min egen bearnaisesås. Och oftast känner jag att det inte "blir helt 100". Inte så att det är jättesvårt, men jag har inte hittat något favoritrecept att använda, så...

Tycker lätt att det smakar för mycket vitvinsvinäger, för mycket dragon, för mycket smörsmak...

 

Har ni något super-bra recept på bearnaise, snälla, GE MIG! :)

 

Igår skulle det bli en chili-bearnaise. Smaken blev jättegod men då blev istället konsistensen för lös. Suck! 

Vi konstaterade efteråt att det berodde på att såsen inte värmts tillräckligt och därför inte tjocknade, men då hade vi redan ätit klart...

Jakten på den perfekta bearnaisesåsen fortsätter...

Entrecote, tomat & avocadosalad och för lös bearnaisesås...:)
Etiketter: nötkött

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln