Hemmagjord bearnaise

Då och då gör jag min egen bearnaisesås. Och oftast känner jag att det inte "blir helt 100". Inte så att det är jättesvårt, men jag har inte hittat något favoritrecept att använda, så...

Tycker lätt att det smakar för mycket vitvinsvinäger, för mycket dragon, för mycket smörsmak...

 

Har ni något super-bra recept på bearnaise, snälla, GE MIG! :)

 

Igår skulle det bli en chili-bearnaise. Smaken blev jättegod men då blev istället konsistensen för lös. Suck! 

Vi konstaterade efteråt att det berodde på att såsen inte värmts tillräckligt och därför inte tjocknade, men då hade vi redan ätit klart...

Jakten på den perfekta bearnaisesåsen fortsätter...

Entrecote, tomat & avocadosalad och för lös bearnaisesås...:)
Etiketter: nötkött

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln