Hemmagjord bearnaise

Då och då gör jag min egen bearnaisesås. Och oftast känner jag att det inte "blir helt 100". Inte så att det är jättesvårt, men jag har inte hittat något favoritrecept att använda, så...

Tycker lätt att det smakar för mycket vitvinsvinäger, för mycket dragon, för mycket smörsmak...

 

Har ni något super-bra recept på bearnaise, snälla, GE MIG! :)

 

Igår skulle det bli en chili-bearnaise. Smaken blev jättegod men då blev istället konsistensen för lös. Suck! 

Vi konstaterade efteråt att det berodde på att såsen inte värmts tillräckligt och därför inte tjocknade, men då hade vi redan ätit klart...

Jakten på den perfekta bearnaisesåsen fortsätter...

Entrecote, tomat & avocadosalad och för lös bearnaisesås...:)
Etiketter: nötkött

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln