Jättegoda tillbehör!

Japp, nu var vi där igen. Ett par "hederliga gamla köttfärsbiffar". Men det är ju så praktisk mat och kan ätas måndag som fredag, med rätt tillbehör kan det kännas festligt eller vardagligt.

 

Här har jag gjort en jättegod röra med soltorkad tomat.

 

Parmesanosten jag köpte på mässan kommer inte bli gammal i mitt kylskåp, här är ett gott tips på vad man gör med den.

 

Halvera cocktailtomater och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Lägg ett basilikablad på varje tomathalva.Strö lite flingsalt på och häll på lite olivolja. Toppa med finriven parmesan. In i ugnen ca 20 minuter på 225 grader. SUPERGOTT! 

Etiketter: köttfärs tillbehör

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln