Rapport från mässorna två!

Idag blev det besök på både Ditt Kök-mässan och Hälsomässan i Älvsjö, stax utanför Stockholm. Vi kom dit tidigt för det blir ju myyyyyyyyyycket folk sen... 

Började med matmässan. Innehöll massor av gott och vi kastade oss glatt över alla gratis smakprover som fanns av ostar, oliver, korv, choklad...

 

Hade stämt av innan om det var några andra kostrådgivare där och jag träffade på Pia från Kostrådgivarna som visade upp svart bälte i shopping, redan vid 11-tiden på förmiddagen :)

Sen in på hälsomässan. Testade att sitta och vila i sköna massagestolar... Och testade även på att sitta framför någon slags sollampor som gav värme och massor av ljus och ska ge energi mörka vintermånader... Vi ville knappt gå därifrån... Finns ett ställe som heter Nirvana och som ligger på Södermalm där man kan sitta och "sola" och få energi i en timme i avkopplande miljö, måste testa på det någon gång...

Bara solglasögonen saknades...

Sen tillbaka till Mitt Kök-mässan igen för lite fler provsmakningar, shopping och för att leta reda på Åse, som vi hittade i Fontanas monter (många besökare där!) där hon lagade pizza.

 

Jättekul att äntligen träffas och hinna få några få minuters konversation med någon som är så duktig och som verkligen är en verklig inspirationskälla för många! 

Annars verkade den mest populära aktiviteten på mässan vara vinprovningen. Och den kändes lite för tidig för oss att ge sig på så det blev inget denna gång...

Dock blev det en del shopping som kanske kan inspirera lite till matlagningen som kommer... Mer om det sen, Natti natti nu...:)

Etiketter: diverse

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln