God korv och gott till

Fortfarande lite Spanien-inspirerad så köpte jag goda köttiga chorizo. Mums! Jag är ganska kinkig med korv och vill ha mycket smak och kött, annars får det vara. I mitt "förra liv" åt jag alltid mindre god korv med ketchup, och det fungerade ju, men utan ketchup krävs GOD korv!

 

Gräddkokt vitkål är ett tillbehör som alla som jag bjudit det på gillat mycket, passade väldigt bra till den lite starka korven.

 

Gräddstuvad vitkål

Recept 4 personer

 

1/2 stort vitkålshuvud
3 dl vispgrädde
Salt/vitpeppar
1 msk lantbuljong Renée Voltaire
3 msk smör

 

Skär vitkålen tunt och smörstek i ca 5 minuter på medelhög värme. Tillsätt grädden och krydda. Låt puttra på låg värme ca 15-20 minuter så att grädden kokar ihop med vitkålen. Smaka av med salt och peppar.

Etiketter: korv tillbehör

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln