Optimala yoghurten

Håller på och försöker ta fram den "optimala yoghurten" till någon som är van vid mycket socker och fabrikstillverkad yoghurt.

Björnbär gick tydligen bort helt... "För surt". Hallon/björnbär gick hem bättre. Eller jordgubb. 

 

Jag mixar bär med rysk/turkisk yoghurt och tillsätter lite grädde och/eller mjölk för att få det till bra konsistens. Går att förbereda flera dagar i kylen och ha sin yoghurt färdig på morgonen. Ett mycket bättre alternativ till barn än de jättesockrade lättyoghurtarna som finns i butiken.

Etiketter: frukost

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helena » Trygghet!:  ”Gillar den också, min yngsta är konfirmerad där, Midnattsmässa under påsktid. Ha..”

  • Helena » 6 månader sedan otrohet:  ”Hej Veronica Har följt dig av och till under många år. Tack för all inspiration ..”

  • Johannes » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Vilket sjukt sätt.. Har du märkt dessa tendenser tidigare? Det är så otroligt em..”

  • Anonym » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Men hjälp! Stackars dig! Denna man är ju empatistörd eller gränsar till psykopat..”

  • Lena » 6 månader sedan otrohet:  ”Jag har inte varit med om något som är i närheten av det du gjort. Men jag tror ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln