Optimala yoghurten

Håller på och försöker ta fram den "optimala yoghurten" till någon som är van vid mycket socker och fabrikstillverkad yoghurt.

Björnbär gick tydligen bort helt... "För surt". Hallon/björnbär gick hem bättre. Eller jordgubb. 

 

Jag mixar bär med rysk/turkisk yoghurt och tillsätter lite grädde och/eller mjölk för att få det till bra konsistens. Går att förbereda flera dagar i kylen och ha sin yoghurt färdig på morgonen. Ett mycket bättre alternativ till barn än de jättesockrade lättyoghurtarna som finns i butiken.

Etiketter: frukost

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln