Optimala yoghurten

Håller på och försöker ta fram den "optimala yoghurten" till någon som är van vid mycket socker och fabrikstillverkad yoghurt.

Björnbär gick tydligen bort helt... "För surt". Hallon/björnbär gick hem bättre. Eller jordgubb. 

 

Jag mixar bär med rysk/turkisk yoghurt och tillsätter lite grädde och/eller mjölk för att få det till bra konsistens. Går att förbereda flera dagar i kylen och ha sin yoghurt färdig på morgonen. Ett mycket bättre alternativ till barn än de jättesockrade lättyoghurtarna som finns i butiken.

Etiketter: frukost

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Effie » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Jag deltog i en viktstudie i höstas. Skulle bära en viktväst (den vägde några ki..”

  • Kristina » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Där satte du huvudet på spiken. ”

  • Magdalenas » Bästa ”pastan”:  ”Oh! Risbergs sjögräsnudlar är så himla goda!! Tack för en inspirerande blogg so..”

  • Pia » Kladdkakans dag! :  ”Jättebra recept, men 1 dl sötningsmedel?!!! hur sött smakar det? Jag använder 70..”

  • kristina » Lewis & Snow:  ”Så fina dom är , jag kommer faktiskt ihåg Lewis, kan kanske bli lite röj hos er ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln