Optimala yoghurten

Håller på och försöker ta fram den "optimala yoghurten" till någon som är van vid mycket socker och fabrikstillverkad yoghurt.

Björnbär gick tydligen bort helt... "För surt". Hallon/björnbär gick hem bättre. Eller jordgubb. 

 

Jag mixar bär med rysk/turkisk yoghurt och tillsätter lite grädde och/eller mjölk för att få det till bra konsistens. Går att förbereda flera dagar i kylen och ha sin yoghurt färdig på morgonen. Ett mycket bättre alternativ till barn än de jättesockrade lättyoghurtarna som finns i butiken.

Etiketter: frukost

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva Hazard » Låt det inte hända!:  ”Tyvärr är det redan försent . Vi kommer nu få uppleva ett samhälle i klass med h..”

  • Katerina » Statistik och fakta :  ”Så bra skrivet! Tack! Precis vad jag tycker om läget i landet och i världen - in..”

  • Eva » Statistik och fakta :  ”Jag har hittat din blogg och tycker om att läsa den, den är ett litet ljus i tun..”

  • Nisse Hult » Statistik och fakta :  ”Klockrent igen om den galenskap som pågår i landet ”

  • Catarina » Statistik och fakta :  ”Jag håller med dig helt och hållet. Denna galenskap måste få ett slut!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln