Löjrom på en måndag...

Ja, kanske är det en helt vanlig jäkla måndag man behöver löjrom som allra bäst?

 

Jag fick en gigantisk burk i julklapp med Vänern-löjrom, och har fryst in i små förpackningar. Fick ett plötsligt sug på Västerbottenpaj och tänkte att det var lika bra att gå "all in" med alla tillbehör, när de ändå fanns hemma.

 

Pajdeg LCHF finns i många olika varianter. Jag har inte provat så många utan har fastnat för denna pajdeg, eftersom jag tycker den blir "diskret" och går snabbt att göra-av sådant som alltid finns hemma.

 

Fyllningen blev:

300 gram Västerbottenost

2 dl vispgrädde

4 ägg

salt/peppar

 

Vispa ihop och grädda på 200 grader 15-20 minuter.

Tillbehör blev hackad rödlök, löjrom och en klick creme fraiche.

 

Etiketter: paj

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln