Löjrom på en måndag...

Ja, kanske är det en helt vanlig jäkla måndag man behöver löjrom som allra bäst?

 

Jag fick en gigantisk burk i julklapp med Vänern-löjrom, och har fryst in i små förpackningar. Fick ett plötsligt sug på Västerbottenpaj och tänkte att det var lika bra att gå "all in" med alla tillbehör, när de ändå fanns hemma.

 

Pajdeg LCHF finns i många olika varianter. Jag har inte provat så många utan har fastnat för denna pajdeg, eftersom jag tycker den blir "diskret" och går snabbt att göra-av sådant som alltid finns hemma.

 

Fyllningen blev:

300 gram Västerbottenost

2 dl vispgrädde

4 ägg

salt/peppar

 

Vispa ihop och grädda på 200 grader 15-20 minuter.

Tillbehör blev hackad rödlök, löjrom och en klick creme fraiche.

 

Etiketter: paj

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln