En "dålig" middag...LCHF-style

Innan min kostomläggning så var de mest kritiska tillfällena alltid de när det var sent på kvällen, jag var hungrig, det hade gått för länge sen lunch... Kanske 1-2 frukter och 6-7 timmar mellan måltiderna, fanns inte en chans att fatta ett vettigt kost-beslut då... I affären bara snabb tillfredställelse som gällde. Godis-javisst! Och som en sen middag när det inte fanns ett uns av tålamod eller tid till matlagning blev det gärna en Dafgårds färdiglasagne, mackor med ost, kanske en pizza, varmkorv med bröd, micrade färdigpannkakor (hualigen!!!) eller kanske eventuellt makaroner och korv...

 

Nu i samma situation TÄNKER jag inte ens godis fast jag är i matbutiken klockan 21.30 och åt lunch klockan 12.30... Det finns inte i mitt medvetande. Jag köper ägg. Och "slänger ihop" några frallor och kokar té (rött té innehåller inte koffein om man är känslig för det sent nära man ska sova), och "äter middag" klockan 22.00 utan att ha gått under av blodsockerdipp...

Det är nästan min bästa vinst med LCHF. Att känna mig lugn och inte ständigt sugen!

 

Vad är era bästa såna här snabbmatstips? Förutom omelett....:)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

  • Lisbet Sultan » ALP-diet, hur går det ? :  ”Är intresserad”

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln