En "dålig" middag...LCHF-style

Innan min kostomläggning så var de mest kritiska tillfällena alltid de när det var sent på kvällen, jag var hungrig, det hade gått för länge sen lunch... Kanske 1-2 frukter och 6-7 timmar mellan måltiderna, fanns inte en chans att fatta ett vettigt kost-beslut då... I affären bara snabb tillfredställelse som gällde. Godis-javisst! Och som en sen middag när det inte fanns ett uns av tålamod eller tid till matlagning blev det gärna en Dafgårds färdiglasagne, mackor med ost, kanske en pizza, varmkorv med bröd, micrade färdigpannkakor (hualigen!!!) eller kanske eventuellt makaroner och korv...

 

Nu i samma situation TÄNKER jag inte ens godis fast jag är i matbutiken klockan 21.30 och åt lunch klockan 12.30... Det finns inte i mitt medvetande. Jag köper ägg. Och "slänger ihop" några frallor och kokar té (rött té innehåller inte koffein om man är känslig för det sent nära man ska sova), och "äter middag" klockan 22.00 utan att ha gått under av blodsockerdipp...

Det är nästan min bästa vinst med LCHF. Att känna mig lugn och inte ständigt sugen!

 

Vad är era bästa såna här snabbmatstips? Förutom omelett....:)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Effie » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Jag deltog i en viktstudie i höstas. Skulle bära en viktväst (den vägde några ki..”

  • Kristina » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Där satte du huvudet på spiken. ”

  • Magdalenas » Bästa ”pastan”:  ”Oh! Risbergs sjögräsnudlar är så himla goda!! Tack för en inspirerande blogg so..”

  • Pia » Kladdkakans dag! :  ”Jättebra recept, men 1 dl sötningsmedel?!!! hur sött smakar det? Jag använder 70..”

  • kristina » Lewis & Snow:  ”Så fina dom är , jag kommer faktiskt ihåg Lewis, kan kanske bli lite röj hos er ..”

  • kristina » Halloumi-fries och bokklubb :  ”Det var länge sedan jag åt Halloumi, låter jättegott att dippa i ost.”

  • kristina » Sökfunktionen fungerar äntligen !:  ”Jag kommer ihåg att jag gjorde dina chicken nuggets, dom ska jag söka efter och ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln