En "dålig" middag...LCHF-style

Innan min kostomläggning så var de mest kritiska tillfällena alltid de när det var sent på kvällen, jag var hungrig, det hade gått för länge sen lunch... Kanske 1-2 frukter och 6-7 timmar mellan måltiderna, fanns inte en chans att fatta ett vettigt kost-beslut då... I affären bara snabb tillfredställelse som gällde. Godis-javisst! Och som en sen middag när det inte fanns ett uns av tålamod eller tid till matlagning blev det gärna en Dafgårds färdiglasagne, mackor med ost, kanske en pizza, varmkorv med bröd, micrade färdigpannkakor (hualigen!!!) eller kanske eventuellt makaroner och korv...

 

Nu i samma situation TÄNKER jag inte ens godis fast jag är i matbutiken klockan 21.30 och åt lunch klockan 12.30... Det finns inte i mitt medvetande. Jag köper ägg. Och "slänger ihop" några frallor och kokar té (rött té innehåller inte koffein om man är känslig för det sent nära man ska sova), och "äter middag" klockan 22.00 utan att ha gått under av blodsockerdipp...

Det är nästan min bästa vinst med LCHF. Att känna mig lugn och inte ständigt sugen!

 

Vad är era bästa såna här snabbmatstips? Förutom omelett....:)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

  • Eva » I Malaysia !:  ”Grattis till uppgraderingen! Tror det har hänt mig en gång och vi förstod rätt s..”

  • Eva » Packar, äter och fixar:  ”Ha det underbart!”

  • Inger » Snaaaart semester! :  ”Önskar er en härlig semester ! Älskar er ❤️❤️❤️”

  • Matilda » JAG FLYTTAR TILLBAKA!:  ”Kul att du är tillbaka! :-) Befinner mig själv i Asien sen två veckor tillbaka, ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln