Mirakelnudlar, ett mirakel?

Idag har jag testat "Mirakelnudlarna" för första gången. Tänkte först göra Thai-mat men sen fick det bli en gräddig baconsås istället...

 

Nudlarna är perfekta att ha istället för pasta eller nudlar där man "normalt" har pasta och nudlar.

De tillverkas av naturliga vattenlösliga fibrer och nnehåller varken fett, socker eller stärkelse - Därav det låga, nästintill obefintliga kaloriinnehållet/kolhydratinnehållet.

Det höga fiberinnehållet renar kroppen från toxiner i samband med att nudlarna passerar matsmältningssystemet och har i medicinska studier visat sig aktivt motverka diabetes typ 2, övervikt och högt kolesterol.

 

Jag tyckte de var helt okej! Kanske lite "slemmiga" mot vanlig pasta/nudlar, men absolut kommer jag använda dem igen!

 

Har du provat och vad tyckte du?

 

Såsen gjordes av bacon, vispgrädde, färska champinjoner och ost. Mättande och gott och ingen "pasta-koma", härligt!

Etiketter: produkter pasta

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Effie » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Jag deltog i en viktstudie i höstas. Skulle bära en viktväst (den vägde några ki..”

  • Kristina » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Där satte du huvudet på spiken. ”

  • Magdalenas » Bästa ”pastan”:  ”Oh! Risbergs sjögräsnudlar är så himla goda!! Tack för en inspirerande blogg so..”

  • Pia » Kladdkakans dag! :  ”Jättebra recept, men 1 dl sötningsmedel?!!! hur sött smakar det? Jag använder 70..”

  • kristina » Lewis & Snow:  ”Så fina dom är , jag kommer faktiskt ihåg Lewis, kan kanske bli lite röj hos er ..”

  • kristina » Halloumi-fries och bokklubb :  ”Det var länge sedan jag åt Halloumi, låter jättegott att dippa i ost.”

  • kristina » Sökfunktionen fungerar äntligen !:  ”Jag kommer ihåg att jag gjorde dina chicken nuggets, dom ska jag söka efter och ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln