Mirakelnudlar, ett mirakel?

Idag har jag testat "Mirakelnudlarna" för första gången. Tänkte först göra Thai-mat men sen fick det bli en gräddig baconsås istället...

 

Nudlarna är perfekta att ha istället för pasta eller nudlar där man "normalt" har pasta och nudlar.

De tillverkas av naturliga vattenlösliga fibrer och nnehåller varken fett, socker eller stärkelse - Därav det låga, nästintill obefintliga kaloriinnehållet/kolhydratinnehållet.

Det höga fiberinnehållet renar kroppen från toxiner i samband med att nudlarna passerar matsmältningssystemet och har i medicinska studier visat sig aktivt motverka diabetes typ 2, övervikt och högt kolesterol.

 

Jag tyckte de var helt okej! Kanske lite "slemmiga" mot vanlig pasta/nudlar, men absolut kommer jag använda dem igen!

 

Har du provat och vad tyckte du?

 

Såsen gjordes av bacon, vispgrädde, färska champinjoner och ost. Mättande och gott och ingen "pasta-koma", härligt!

Etiketter: produkter pasta

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln