Grilla allt!

En stor grill tycker jag är suveränt, så man får plats att grilla "allt" som man vill ha! Trevligt också att "alla" kan vara ute och grilla och inte att någon måste stå i köket och fixa med tillbehören...

 

Här en (något övergrillad men god) fläskkarré ihop med grillad paprika och sparris.

Jag grillar dem i olika foliepaket. Sparrisen med havssalt och 2 msk smör. Hyvlad parmesanost på för lite extra lyx.

Paprikan kryddas med salt och timjan och 3-4 msk olivolja.

Sedan lägger man på grillen ca 10 minuter, beroende på hur varm grillen är.

Mycket gott!

Etiketter: grönsaker grillat

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln