Grilla allt!

En stor grill tycker jag är suveränt, så man får plats att grilla "allt" som man vill ha! Trevligt också att "alla" kan vara ute och grilla och inte att någon måste stå i köket och fixa med tillbehören...

 

Här en (något övergrillad men god) fläskkarré ihop med grillad paprika och sparris.

Jag grillar dem i olika foliepaket. Sparrisen med havssalt och 2 msk smör. Hyvlad parmesanost på för lite extra lyx.

Paprikan kryddas med salt och timjan och 3-4 msk olivolja.

Sedan lägger man på grillen ca 10 minuter, beroende på hur varm grillen är.

Mycket gott!

Etiketter: grönsaker grillat

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • ingrid » Nu är jag väldigt arg...:  ”Skuld och skam hindrar alltför många att våga träda fram när de utsätts för grov..”

  • Jenny » Dessa jävla kanelbullar!:  ”Så bra skrivet!!! Jag brukar köra med den jämförelsen om alkoholen... när någon ..”

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

  • Eva » I Malaysia !:  ”Grattis till uppgraderingen! Tror det har hänt mig en gång och vi förstod rätt s..”

  • Eva » Packar, äter och fixar:  ”Ha det underbart!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln