Uppskattad vardags eller festrätt

Det enkla är det bästa! Och det man kan hålla fast vid. Gillar man att laga mat-bra. Gillar man inte-anpassa matlagningen så att den kan fungera långsiktigt i vardagen. För det är vad som gäller. Det du kan stå ut med och klara av "nu och för alltid".

Inga bantningspiller, mat du tycker är äcklig/ogillar för att den är "nyttig". En hälsosam livsstil med mat vi gillar och orkar laga- det är framgångsnyckeln.

 

Denna köttfärsomelett funkar bra till vardagen i storkok. Eller till helgen med ett gott vin. Fick till och med omdömet "det godaste du har lagat!" av en person som jag ändå lagat oxfilé, kålpudding och annat gott till.

Testa!

Etiketter: nötkött ägg

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln