Uppskattad vardags eller festrätt

Det enkla är det bästa! Och det man kan hålla fast vid. Gillar man att laga mat-bra. Gillar man inte-anpassa matlagningen så att den kan fungera långsiktigt i vardagen. För det är vad som gäller. Det du kan stå ut med och klara av "nu och för alltid".

Inga bantningspiller, mat du tycker är äcklig/ogillar för att den är "nyttig". En hälsosam livsstil med mat vi gillar och orkar laga- det är framgångsnyckeln.

 

Denna köttfärsomelett funkar bra till vardagen i storkok. Eller till helgen med ett gott vin. Fick till och med omdömet "det godaste du har lagat!" av en person som jag ändå lagat oxfilé, kålpudding och annat gott till.

Testa!

Etiketter: nötkött ägg

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

  • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln