Uppskattad vardags eller festrätt

Det enkla är det bästa! Och det man kan hålla fast vid. Gillar man att laga mat-bra. Gillar man inte-anpassa matlagningen så att den kan fungera långsiktigt i vardagen. För det är vad som gäller. Det du kan stå ut med och klara av "nu och för alltid".

Inga bantningspiller, mat du tycker är äcklig/ogillar för att den är "nyttig". En hälsosam livsstil med mat vi gillar och orkar laga- det är framgångsnyckeln.

 

Denna köttfärsomelett funkar bra till vardagen i storkok. Eller till helgen med ett gott vin. Fick till och med omdömet "det godaste du har lagat!" av en person som jag ändå lagat oxfilé, kålpudding och annat gott till.

Testa!

Etiketter: nötkött ägg

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Statistik och fakta :  ”Jag har hittat din blogg och tycker om att läsa den, den är ett litet ljus i tun..”

  • Nisse Hult » Statistik och fakta :  ”Klockrent igen om den galenskap som pågår i landet ”

  • Catarina » Statistik och fakta :  ”Jag håller med dig helt och hållet. Denna galenskap måste få ett slut!”

  • Nisse Hult » Är du i riskgrupp?:  ”Hej! Klockrent Ordet riskgrupp är så himla felspecat redan från dag 1 men vad ka..”

  • Therese » Är du i riskgrupp?:  ”Klockrent! Så bra sammanfattat, tänk om det nådde ut i media istället för all sk..”

  • Katarina » Påsk -2021 Covid 19:  ”Ja, visst är det konstigt! Alla risker verkar vara ok utom risken att bli smitta..”

  • Eva » Påsk -2021 Covid 19:  ”Som vanligt väldigt bra skrivet! Glad påsk! Eva”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln