Uppskattad vardags eller festrätt

Det enkla är det bästa! Och det man kan hålla fast vid. Gillar man att laga mat-bra. Gillar man inte-anpassa matlagningen så att den kan fungera långsiktigt i vardagen. För det är vad som gäller. Det du kan stå ut med och klara av "nu och för alltid".

Inga bantningspiller, mat du tycker är äcklig/ogillar för att den är "nyttig". En hälsosam livsstil med mat vi gillar och orkar laga- det är framgångsnyckeln.

 

Denna köttfärsomelett funkar bra till vardagen i storkok. Eller till helgen med ett gott vin. Fick till och med omdömet "det godaste du har lagat!" av en person som jag ändå lagat oxfilé, kålpudding och annat gott till.

Testa!

Etiketter: nötkött ägg

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sussie Rislund » GRATIS kostrådgivning!:  ”Skulle verkligen behöva lite tips med maten. Äter LCHF men behöver tänka mera ke..”

  • Hunden Rut » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Detta verkar lovande! :) Nyligen börjat min lchf-livstil och trodde jag skulle k..”

  • Terese Hammarqvist » GRATIS kostrådgivning!:  ”Ändra kosten! ”

  • Anna i Skåne » Sluta träna!:  ”Jag gillar och mår bra av kombon. Träna och äta lågkolhydratkost! När jag tränar..”

  • Eva » Nyårsloppet!:  ”Heja Heja! Gott Nytt År!”

  • Eva » Ny tid nu!:  ”Jag trycker på Gilla-knappen .”

  • Eva » Enkel frukost:  ”Tänk om man hade fått smaskens-tallrik när man var barn istället för rostis med ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln