Gott tillbehör till kött!

Här är ett gott tillbehör till kött. Enkelt och snabblagat.

Räcker till 2-3 personer

 

1 paket sockerärter

Ca 7 st skivade champinjoner

1/2 skivad rödlök

1 hackad vitlöksklyfta

2 msk smör

Salt/peppar

 

Smält smöret och fräs vitlöken någon minut. Tillsätt övriga grönsaker och låt fräsa ca 3-5 minuter. Sockerärterna ska kännas fräscha och krispiga. Smaka av med salt och peppar.

Här i sällskap med oxfilé och chilibearnaise.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anette » Svar från Leos Lekland:  ”Vill bara tacka för att du "tar fighten". Inspirerar mig (som gärna leker med ba..”

  • Michael Olssonn » SVAR från Leos Lekland!:  ”Tyvärr skriver inte Niclas något konkret utan det är bara ord som verkar positiv..”

  • Eva » Lunch ute! :  ”Därför har vi knytblus idag och alla andra dagar framöver!”

  • Bodil » Dags för skärpning Leos Lekland!:  ”Så jättebra skrivit Tycker likadant. Blir ofta förbannad på sånt matfusk, o prat..”

  • Birgitta Karlström » SVAR från Leos Lekland!:  ”Hoppas VERKLIGEN att ni erbjuder nyttig men ändå god föda/godis till våra små. D..”

  • Mona Mattsson » Dags för skärpning Leos Lekland!:  ”Håller fullständigt med. Sockerchocker kan ingen leva på. ”

  • Anna Hansson » Svar från Leos Lekland:  ”Jag är väldigt intresserad av att se vad de erbjuda för "mat" på ett sånt här ka..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln