Gott tillbehör till kött!

Här är ett gott tillbehör till kött. Enkelt och snabblagat.

Räcker till 2-3 personer

 

1 paket sockerärter

Ca 7 st skivade champinjoner

1/2 skivad rödlök

1 hackad vitlöksklyfta

2 msk smör

Salt/peppar

 

Smält smöret och fräs vitlöken någon minut. Tillsätt övriga grönsaker och låt fräsa ca 3-5 minuter. Sockerärterna ska kännas fräscha och krispiga. Smaka av med salt och peppar.

Här i sällskap med oxfilé och chilibearnaise.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anders » Mer Nitritfritt!:  ”Tulip har bacon gjort på sidfläsk och salt https://www.tulip.se/produkter/bacon/..”

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln