Gott tillbehör till kött!

Här är ett gott tillbehör till kött. Enkelt och snabblagat.

Räcker till 2-3 personer

 

1 paket sockerärter

Ca 7 st skivade champinjoner

1/2 skivad rödlök

1 hackad vitlöksklyfta

2 msk smör

Salt/peppar

 

Smält smöret och fräs vitlöken någon minut. Tillsätt övriga grönsaker och låt fräsa ca 3-5 minuter. Sockerärterna ska kännas fräscha och krispiga. Smaka av med salt och peppar.

Här i sällskap med oxfilé och chilibearnaise.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

  • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln