Gott tillbehör till kött!

Här är ett gott tillbehör till kött. Enkelt och snabblagat.

Räcker till 2-3 personer

 

1 paket sockerärter

Ca 7 st skivade champinjoner

1/2 skivad rödlök

1 hackad vitlöksklyfta

2 msk smör

Salt/peppar

 

Smält smöret och fräs vitlöken någon minut. Tillsätt övriga grönsaker och låt fräsa ca 3-5 minuter. Sockerärterna ska kännas fräscha och krispiga. Smaka av med salt och peppar.

Här i sällskap med oxfilé och chilibearnaise.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helena » Läs detta!!!:  ”Visst är skrattet borta, speciellt för de som kämpar för sitt liv i en respirato..”

  • Ingerid » Läs detta!!!:  ”Ja visst är detta ett liv på sparlåga. Men egentligen är väl allt riktat till at..”

  • Birgitta » Läs detta!!!:  ”Tack för ditt inlägg! Instämmer till 100% och förfäras varje dag över hur vi ham..”

  • Catarina » Läs detta!!!:  ”Jag instämmer till 100%, detta är totalt vansinne. Jag har vacklat mycket hit oc..”

  • Carina » Läs detta!!!:  ”Tack för dina inlägg i "dessa tider" - känner mig mindre "foliehattig" och mindr..”

  • Eva Hazard » Låt det inte hända!:  ”Tyvärr är det redan försent . Vi kommer nu få uppleva ett samhälle i klass med h..”

  • Katerina » Statistik och fakta :  ”Så bra skrivet! Tack! Precis vad jag tycker om läget i landet och i världen - in..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln