Gott tillbehör till kött!

Här är ett gott tillbehör till kött. Enkelt och snabblagat.

Räcker till 2-3 personer

 

1 paket sockerärter

Ca 7 st skivade champinjoner

1/2 skivad rödlök

1 hackad vitlöksklyfta

2 msk smör

Salt/peppar

 

Smält smöret och fräs vitlöken någon minut. Tillsätt övriga grönsaker och låt fräsa ca 3-5 minuter. Sockerärterna ska kännas fräscha och krispiga. Smaka av med salt och peppar.

Här i sällskap med oxfilé och chilibearnaise.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » Håll ut för din rätt! :  ”Jättebra skrivet, på en alldeles lämplig nivå och med utmärkta argument. Tack fö..”

  • Eva Hazard » Håll ut för din rätt! :  ”Bra! Helt hemskt galet överallt nuförtiden ”

  • Catarina » Håll ut för din rätt! :  ”Så bra skrivet! Håller helt med dig. Detta håller på att gå helt överstyr.”

  • anna-lena valler » Håll ut för din rätt! :  ”Heja dig”

  • Lena » Övertygelse!:  ”Jag har inte vaccinerat mig eftersom jag misstänker att det är stor risk för mig..”

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln