LCHF-ig sallad och resterna av peston

Göra egen sallad är gott och fräscht.

En grönsakssallad som grund, och sedan kan man "plocka på sig" det man gillar mest och bäst och som är bra fett och protein och som mättar.

Här gjorde jag en grönsallad med tomater, paprika och avokado...

Det är smidigt att göra på det här sättet när man inte har koll på exakt vad gästerna gillar. Om de inte tål ägg, inte tycker om fetaost e tc.

 

Här valde vi på kyckling, bacon, fetaost, ägg. Eller tog alltihop såklart om man gillar det.

Till salladen åts resterna av valnötspeston som jag gjorde häromdagen, mycket gott till kycklingen.

Etiketter: grönsaker

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln