LCHF-ig sallad och resterna av peston

Göra egen sallad är gott och fräscht.

En grönsakssallad som grund, och sedan kan man "plocka på sig" det man gillar mest och bäst och som är bra fett och protein och som mättar.

Här gjorde jag en grönsallad med tomater, paprika och avokado...

Det är smidigt att göra på det här sättet när man inte har koll på exakt vad gästerna gillar. Om de inte tål ägg, inte tycker om fetaost e tc.

 

Här valde vi på kyckling, bacon, fetaost, ägg. Eller tog alltihop såklart om man gillar det.

Till salladen åts resterna av valnötspeston som jag gjorde häromdagen, mycket gott till kycklingen.

Etiketter: grönsaker

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helena » Läs detta!!!:  ”Visst är skrattet borta, speciellt för de som kämpar för sitt liv i en respirato..”

  • Ingerid » Läs detta!!!:  ”Ja visst är detta ett liv på sparlåga. Men egentligen är väl allt riktat till at..”

  • Birgitta » Läs detta!!!:  ”Tack för ditt inlägg! Instämmer till 100% och förfäras varje dag över hur vi ham..”

  • Catarina » Läs detta!!!:  ”Jag instämmer till 100%, detta är totalt vansinne. Jag har vacklat mycket hit oc..”

  • Carina » Läs detta!!!:  ”Tack för dina inlägg i "dessa tider" - känner mig mindre "foliehattig" och mindr..”

  • Eva Hazard » Låt det inte hända!:  ”Tyvärr är det redan försent . Vi kommer nu få uppleva ett samhälle i klass med h..”

  • Katerina » Statistik och fakta :  ”Så bra skrivet! Tack! Precis vad jag tycker om läget i landet och i världen - in..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln