LCHF-ig sallad och resterna av peston

Göra egen sallad är gott och fräscht.

En grönsakssallad som grund, och sedan kan man "plocka på sig" det man gillar mest och bäst och som är bra fett och protein och som mättar.

Här gjorde jag en grönsallad med tomater, paprika och avokado...

Det är smidigt att göra på det här sättet när man inte har koll på exakt vad gästerna gillar. Om de inte tål ägg, inte tycker om fetaost e tc.

 

Här valde vi på kyckling, bacon, fetaost, ägg. Eller tog alltihop såklart om man gillar det.

Till salladen åts resterna av valnötspeston som jag gjorde häromdagen, mycket gott till kycklingen.

Etiketter: grönsaker

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helena » Trygghet!:  ”Gillar den också, min yngsta är konfirmerad där, Midnattsmässa under påsktid. Ha..”

  • Helena » 6 månader sedan otrohet:  ”Hej Veronica Har följt dig av och till under många år. Tack för all inspiration ..”

  • Johannes » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Vilket sjukt sätt.. Har du märkt dessa tendenser tidigare? Det är så otroligt em..”

  • Anonym » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Men hjälp! Stackars dig! Denna man är ju empatistörd eller gränsar till psykopat..”

  • Lena » 6 månader sedan otrohet:  ”Jag har inte varit med om något som är i närheten av det du gjort. Men jag tror ..”

  • Kajsa S » 6 månader sedan otrohet:  ”Kram!”

  • Pernilla » 6 månader sedan otrohet:  ”Kära, kära du. Jag sladdade in här lite på det berömda bananskalet Jag kunde in..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln