LCHF-ig sallad och resterna av peston

Göra egen sallad är gott och fräscht.

En grönsakssallad som grund, och sedan kan man "plocka på sig" det man gillar mest och bäst och som är bra fett och protein och som mättar.

Här gjorde jag en grönsallad med tomater, paprika och avokado...

Det är smidigt att göra på det här sättet när man inte har koll på exakt vad gästerna gillar. Om de inte tål ägg, inte tycker om fetaost e tc.

 

Här valde vi på kyckling, bacon, fetaost, ägg. Eller tog alltihop såklart om man gillar det.

Till salladen åts resterna av valnötspeston som jag gjorde häromdagen, mycket gott till kycklingen.

Etiketter: grönsaker

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

  • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln