LCHF-ig sallad och resterna av peston

Göra egen sallad är gott och fräscht.

En grönsakssallad som grund, och sedan kan man "plocka på sig" det man gillar mest och bäst och som är bra fett och protein och som mättar.

Här gjorde jag en grönsallad med tomater, paprika och avokado...

Det är smidigt att göra på det här sättet när man inte har koll på exakt vad gästerna gillar. Om de inte tål ägg, inte tycker om fetaost e tc.

 

Här valde vi på kyckling, bacon, fetaost, ägg. Eller tog alltihop såklart om man gillar det.

Till salladen åts resterna av valnötspeston som jag gjorde häromdagen, mycket gott till kycklingen.

Etiketter: grönsaker

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln