Dagens outfit och dagens restaurang

Nu är det ju vår-sommar och då tycker jag man ska försöka ha FÄRG! (Även om jag tycker det resten av året också, ingen blir gladare av mörkt och grått väder i kombination med mörk-gråklädda människor...).

Här är ett nyinköp från MQ, mitt andra röda plagg jag ägt i mitt liv. Jag har aldrig gillat rött på mig själv. Men det är aldrig för sent att ändra sig! :)

Jag tycker klänningar är sååå praktiskt. Bekvämt och man slipper hitta något som "ska passa till". En allt-i-ett-lösning helt enkelt!

Vad passar bättre en måndagkväll än att besöka en bra och mysig restaurang?

 

Igår blev det Mamadou. Åt biff och grönsaker i kokosmjölk. Hur mycket mat som helst och jättegott. Riset serverades vid sidan om, jag tackade nej till mitt ändå för jag tycker det är onödigt att ställa fram mat som man inte äter...

Jättemysigt litet ställe och en trevlig måndagkväll!

Etiketter: diverse restaurang

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln