LCHF i Paris

LCHF i Paris fungerade utmärkt.

 

Det var inte större problem att äta LCHF där än i något annat land som jag varit i, sedan LCHF-starten är det Sydafrika, Spanien, Kenya, Tanzania, och nu alltså "brödlandet"Frankrike.

 

Omelette till frukost. Med ost och champinjoner. Den var gigantisk, man orkade inte äta upp hela och stod sig bra i mååååånga timmar... En god kaffe till det!

Sen vid huvudrätten, bara att be om att inte få några pommes frites utan t ex bönor istället. Och en köttbit och bearnaise, kan liksom inte bli fel...

Lammkotletter

Undantag? Lite gott bröd med gott smör från Normandie...

 

Trots fantastiska bakverk överallt blev det inget sånt. Fungerar dåligt för mig som sockerkänslig. Bröd fungerar ibland. Extremt gott bröd, jag gör inga undantag för annat än ett jättegott färskt surdegsbröd.

Min vän Erika hade en annan kosthållning.

Frukost-Kaffe och croassiont. "Lunch" kaffe med små-bakverk... Om jag ätit detta hade jag varit hungrig och sugen hela tiden, och hade dessutom varit orkeslös och på dåligt humör, Erika har inga sådana problem. Ni vet, hon är en sådan person som säjer "jag är aldrig jättehungrig", som kan "ta en"av saker och är hur smal och smärt som helst.

Det finns skillnader mellan hur olika föda påverkar oss, precis som med t ex rökning, en del lever tills de blir 100 år trots att de röker, andra får lungcancer vid 50. Och även om croassiont och bakverk inte är en optimal eller hälsosam föda för någon så påverkar det heller inte alla på samma sätt genom att t ex stimulera hunger, fettlagring osv, osv.

Vi shoppade en del kläder, skor osv. Vi gick mycket, jag gillar arkitektur och fick se fantastiska byggnader och vacker genomtänkt arkitektur. Vi drack fantastiskt kaffe. Och vin.

En jättebra och trevlig resa, nu är det tillbaka till vardagen igen!

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.
Etiketter: resor

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln