Skillnad på kött och kött...

Utskuren biff har jag slutat köpa. Tycker det är lite som Lotto, ibland måste vassaste grillkniven fram och det är segt som tuggummi, ibland jättegott.

I helgen köpte jag dock hängmörad utskuren biff från Ica Selection. Med fettranden kvar. Precis som det "ska vara". Och korna har ätit gräs "precis som det ska vara", och är inte uppfödda inomhus på billigt spannmål...

Och vilken skillnad!

Mört, saftigt och jättegott!

 

Serverade blomkålsrisotto till. Och ett kryddsmör med vitlök, havssalt och örtkryddor.

Etiketter: nötkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

  • Ingrid » #Metoo, fortsättning följer...:  ”Förövare erkänner inte eftersom de förnekar att de objektifierar andra människor..”

  • Anne » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Jättebra bröd! Jag experimenterade och tog valnötsmjöl, kryddade med Zatar och d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln