Skillnad på kött och kött...

Utskuren biff har jag slutat köpa. Tycker det är lite som Lotto, ibland måste vassaste grillkniven fram och det är segt som tuggummi, ibland jättegott.

I helgen köpte jag dock hängmörad utskuren biff från Ica Selection. Med fettranden kvar. Precis som det "ska vara". Och korna har ätit gräs "precis som det ska vara", och är inte uppfödda inomhus på billigt spannmål...

Och vilken skillnad!

Mört, saftigt och jättegott!

 

Serverade blomkålsrisotto till. Och ett kryddsmör med vitlök, havssalt och örtkryddor.

Etiketter: nötkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln