Skillnad på kött och kött...

Utskuren biff har jag slutat köpa. Tycker det är lite som Lotto, ibland måste vassaste grillkniven fram och det är segt som tuggummi, ibland jättegott.

I helgen köpte jag dock hängmörad utskuren biff från Ica Selection. Med fettranden kvar. Precis som det "ska vara". Och korna har ätit gräs "precis som det ska vara", och är inte uppfödda inomhus på billigt spannmål...

Och vilken skillnad!

Mört, saftigt och jättegott!

 

Serverade blomkålsrisotto till. Och ett kryddsmör med vitlök, havssalt och örtkryddor.

Etiketter: nötkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln