Skillnad på kött och kött...

Utskuren biff har jag slutat köpa. Tycker det är lite som Lotto, ibland måste vassaste grillkniven fram och det är segt som tuggummi, ibland jättegott.

I helgen köpte jag dock hängmörad utskuren biff från Ica Selection. Med fettranden kvar. Precis som det "ska vara". Och korna har ätit gräs "precis som det ska vara", och är inte uppfödda inomhus på billigt spannmål...

Och vilken skillnad!

Mört, saftigt och jättegott!

 

Serverade blomkålsrisotto till. Och ett kryddsmör med vitlök, havssalt och örtkryddor.

Etiketter: nötkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

  • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln