God kycklingröra till allt möjligt...

En god röra att ha till att fylla en Wrap med är inte fel, och det är praktiskt att ha i kylen och bara kunna ta fram.

 

Här är en röra med kyckling som jag gillar. Snåla inte med curryn, den ger sting!

Förutom att fylla en wrap med kycklingröran är den även god att äta till en avokado, eller att gratinera den tillsammans med ost, och äta varm till en grönsallad. Praktiskt och mångsidigt helt enkelt.

 

Kycklingröra med curry

Recept 3 personer

 

2 stora kycklingfiléer eller 3 mindre

1 rödlök

1 dl majonnäs

Salt/peppar

2-3 msk gul curry

1 dl creme fraiche

1 dl färskost t ex philadelipiaost

 

Skär kycklingen i mindre bitar. Hacka löken. Fräs kycklingen i smör tills den fått färg. Häll i löken och fräs tillsammans. Krydda med salt, peppar och 1 msk av curryn. Låt svalna. Blanda ihop med majonnäs, creme fraiche och osten. Smaka av med mer curry. Bred röran på en wrap och vik ihop.

 

Etiketter: kyckling snabbt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln