Gott med grönt!

Det är gott att variera med olika grönsaker till sin mat. Och i olika former. Råa grönsaker, kokta, gratinerade i ugn.

 

Här åt jag en kyckling med fetaost, grädde och cocktailtomater, och till det sockerärtor som jag fräst i smör ca 2 minuter så att de fortfarande var krispiga och goda.

Smör förhöjer smaken på grönsakerna. Antingen att snabbt fräsa dem i pannan eller att ta på en klick smör på nykokta grönsaker-perfekt!

 

Har du någon favoritgrönsak?

Här är det blomkål, broccoli, avokado och paprika! Går ju att variera så mycket också, steka, koka, råa, mixa...

Etiketter: grönsaker

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

  • Lisbet Sultan » ALP-diet, hur går det ? :  ”Är intresserad”

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln