Gott med grönt!

Det är gott att variera med olika grönsaker till sin mat. Och i olika former. Råa grönsaker, kokta, gratinerade i ugn.

 

Här åt jag en kyckling med fetaost, grädde och cocktailtomater, och till det sockerärtor som jag fräst i smör ca 2 minuter så att de fortfarande var krispiga och goda.

Smör förhöjer smaken på grönsakerna. Antingen att snabbt fräsa dem i pannan eller att ta på en klick smör på nykokta grönsaker-perfekt!

 

Har du någon favoritgrönsak?

Här är det blomkål, broccoli, avokado och paprika! Går ju att variera så mycket också, steka, koka, råa, mixa...

Etiketter: grönsaker

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

  • Ingrid » #Metoo, fortsättning följer...:  ”Förövare erkänner inte eftersom de förnekar att de objektifierar andra människor..”

  • Anne » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Jättebra bröd! Jag experimenterade och tog valnötsmjöl, kryddade med Zatar och d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln