Gott med grönt!

Det är gott att variera med olika grönsaker till sin mat. Och i olika former. Råa grönsaker, kokta, gratinerade i ugn.

 

Här åt jag en kyckling med fetaost, grädde och cocktailtomater, och till det sockerärtor som jag fräst i smör ca 2 minuter så att de fortfarande var krispiga och goda.

Smör förhöjer smaken på grönsakerna. Antingen att snabbt fräsa dem i pannan eller att ta på en klick smör på nykokta grönsaker-perfekt!

 

Har du någon favoritgrönsak?

Här är det blomkål, broccoli, avokado och paprika! Går ju att variera så mycket också, steka, koka, råa, mixa...

Etiketter: grönsaker

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anders » Mer Nitritfritt!:  ”Tulip har bacon gjort på sidfläsk och salt https://www.tulip.se/produkter/bacon/..”

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln