Gott med grönt!

Det är gott att variera med olika grönsaker till sin mat. Och i olika former. Råa grönsaker, kokta, gratinerade i ugn.

 

Här åt jag en kyckling med fetaost, grädde och cocktailtomater, och till det sockerärtor som jag fräst i smör ca 2 minuter så att de fortfarande var krispiga och goda.

Smör förhöjer smaken på grönsakerna. Antingen att snabbt fräsa dem i pannan eller att ta på en klick smör på nykokta grönsaker-perfekt!

 

Har du någon favoritgrönsak?

Här är det blomkål, broccoli, avokado och paprika! Går ju att variera så mycket också, steka, koka, råa, mixa...

Etiketter: grönsaker

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

  • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln