Det är inte alltid lätt!

Idag visade Strandvägen och Djurgårn inte upp sig från sin bästa sida när vi skulle springa. Snö-STORM var ordet! Och vi blev "bara" två igen...

Man kan förhålla sig till saker på så många olika sätt. Är det t ex roligt att springa i nollgradigt och snöstorm? Nej. Är det roligt att få bättre kondition och kunna trivas i badkläderna? Ja.

Man kan alltid vänta till "en annan dag" när det ska bli bättre väder, bättre förutsättningar, när det ska kännas mer "rätt". Eller så biter man ihop och bara gör det! Utan att tänka!

 

Många frågar mig om det inte är jättesvårt att lägga om kosten till LCHF. Har man inställningen att det är svårt kommer det antagligen vara det. Om man tackar ja till allt man blir bjuden på från vänner och bekanta och inte ställer krav på restauranger att anpassa maten så kommer det antagligen bli problem och svårt att tappa vikt.

Man kan inte både ha kakan och äta den. Och det är inte alltid skitlätt eller jättekul. Även fast många försöker ge den bilden. Jag vet att det är svårt. Jag vet det efter nästan 3 år på LCHF och jag vet det av alla mejl jag från från er läsare och kunder. Och när det känns svårt finns det en sak man kan påverka. Sin egen attityd. Tänker man att det är svårt och krångligt och "det kommer nog ändå inte att gå i längden", så kommer det antagligen misslyckas. Om man istället tänker "Nu jävlar..." och är bestämd och konsekvent så är oddsen för att det ska gå bra mycket bättre.

 

Så "nu jävlar" så är det bara att köra! Håll i din träning, håll i din kostförändring, håll fast vid de goda vanorna.

Man kan göra det med ett léende också, det blir mycket lättare!

Etiketter: diverse träning

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

  • Lisbet Sultan » ALP-diet, hur går det ? :  ”Är intresserad”

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln