Enkel LCHF-middag

Enkelt, snabbt och gott.

Och fungerar såklart lika bra till frukost eller lunch, det är fiffigt:-)!

 

Avocadon kan sparas i kylen en dag utan att bli ful om man lämnar kärnan kvar!

 

Bacon & ägghack

Recept 2 personer

 

4 ägg

0,5-1 dl majonnäs

1/2 dl färsk eller fryst gräslök

Salt/peppar

 

Rör ihop majonnäsen med gräslök och kryddor. Koka och hacka äggen och blanda ihop. Smaka av med salt och peppar.

 

Gott att äta bacon till. Går bra att ha i kylen och spara några dagar och är en bra variation till äggröra och omeletter tycker jag själv.

 

 

Etiketter: ägg snabbt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

  • Annika » Min nya diet...:  ”Hej! Har just börjat med ALP (12-veckors kurs via Facebook) och jag känner redan..”

  • Ida » Ofiltrerad trötthet :  ”❤”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln