Enkel LCHF-middag

Enkelt, snabbt och gott.

Och fungerar såklart lika bra till frukost eller lunch, det är fiffigt:-)!

 

Avocadon kan sparas i kylen en dag utan att bli ful om man lämnar kärnan kvar!

 

Bacon & ägghack

Recept 2 personer

 

4 ägg

0,5-1 dl majonnäs

1/2 dl färsk eller fryst gräslök

Salt/peppar

 

Rör ihop majonnäsen med gräslök och kryddor. Koka och hacka äggen och blanda ihop. Smaka av med salt och peppar.

 

Gott att äta bacon till. Går bra att ha i kylen och spara några dagar och är en bra variation till äggröra och omeletter tycker jag själv.

 

 

Etiketter: ägg snabbt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

  • Eva » Frukost ALP way:  ”Oj, det ser mycket ut, orkar du äta upp allt? Hur ser lunch och middag ut? Likna..”

  • Effie » Ny diet ? :  ”Hej! Jag har nästan tagit mig igenom åtta veckor på ALP. Resultat: -4 kg (av ö..”

  • Anna i Skåne » Ny diet ? :  ”Hej Varför fokus på viktnedgång? När jag ser dig på bilder ser jag en vacker kvi..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln