Resa & LCHF...

Ja, vad gör man som LCHF-ätare när man ska ut i buschen i Kenya och äta helpension utan att ha en aning om vad det innebär...?

 

Jag gör mitt bästa. Mitt bästa att äta det som gör mig mätt och undvika det som gör mig hungrig utan att jag förstör semestern ELLER skapar onödigt magont och sug. Pasta och bröd går definitivt bort. Lite ris kan jag äta. Frukt om det finns god färsk sådan. Kanske en och annan drink...

Flygplansmaten är katastrof, så där tar jag med mig något. Tar även med mig ett gäng nötter av olika slag och lite baby-bel-ostar. Lite ostchips kanske. Sen blir det som det blir...

 

Jag var i Sydafrika för 2 år sedan och åt LCHF och det gick bra mycket tack vare att vi gjorde en hel del mat själva och grillade osv. Tror att jag lyckades gå ner 1 kg på den 3-veckors-semestern (vägde då ca 7 kg mer än idag) och det var absolut inte så att jag led på något sätt över att jag inte "åt lite av allt". Jag åt ju fortfarande det som var gott!

A och O för mig är en rejäl frukost! Får jag bara det så går allt så mycket lättare resten av dagen...

Jag lovar att återkomma med rapport om vad jag ätit och hur utbudet sett ut!

 

Det här blir spännande... Nu måste jag försöka packa lite...:-)

Etiketter: resor

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln