Mer pasta...

LCHF-pastan igen...

 

Intressant det där med pasta och bröd tycker jag. Livsmedel som egentligen inte smakar någonting men som många har så svårt att avstå.

 

Vi pratade om det på senaste kursen, just att det ibland är så att det är själva strukturen på maten som är intressant och lockande, mer än smaken.

Många saknar ju t ex hårt bröd, just för att få äta något hårt, och då är det ju tur att vi kan fixa det! Glutenfria och hälsosamma alternativ som inte påverkar blodsockret och tarmarna på ett negativt sätt!

 

Idag blev det sås med svamp, vitlök, skinka och grädde såklart... Mums!

Etiketter: pasta

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Effie » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Jag deltog i en viktstudie i höstas. Skulle bära en viktväst (den vägde några ki..”

  • Kristina » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Där satte du huvudet på spiken. ”

  • Magdalenas » Bästa ”pastan”:  ”Oh! Risbergs sjögräsnudlar är så himla goda!! Tack för en inspirerande blogg so..”

  • Pia » Kladdkakans dag! :  ”Jättebra recept, men 1 dl sötningsmedel?!!! hur sött smakar det? Jag använder 70..”

  • kristina » Lewis & Snow:  ”Så fina dom är , jag kommer faktiskt ihåg Lewis, kan kanske bli lite röj hos er ..”

  • kristina » Halloumi-fries och bokklubb :  ”Det var länge sedan jag åt Halloumi, låter jättegott att dippa i ost.”

  • kristina » Sökfunktionen fungerar äntligen !:  ”Jag kommer ihåg att jag gjorde dina chicken nuggets, dom ska jag söka efter och ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln