Mer pasta...

LCHF-pastan igen...

 

Intressant det där med pasta och bröd tycker jag. Livsmedel som egentligen inte smakar någonting men som många har så svårt att avstå.

 

Vi pratade om det på senaste kursen, just att det ibland är så att det är själva strukturen på maten som är intressant och lockande, mer än smaken.

Många saknar ju t ex hårt bröd, just för att få äta något hårt, och då är det ju tur att vi kan fixa det! Glutenfria och hälsosamma alternativ som inte påverkar blodsockret och tarmarna på ett negativt sätt!

 

Idag blev det sås med svamp, vitlök, skinka och grädde såklart... Mums!

Etiketter: pasta

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln