Mer pasta...

LCHF-pastan igen...

 

Intressant det där med pasta och bröd tycker jag. Livsmedel som egentligen inte smakar någonting men som många har så svårt att avstå.

 

Vi pratade om det på senaste kursen, just att det ibland är så att det är själva strukturen på maten som är intressant och lockande, mer än smaken.

Många saknar ju t ex hårt bröd, just för att få äta något hårt, och då är det ju tur att vi kan fixa det! Glutenfria och hälsosamma alternativ som inte påverkar blodsockret och tarmarna på ett negativt sätt!

 

Idag blev det sås med svamp, vitlök, skinka och grädde såklart... Mums!

Etiketter: pasta

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

  • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln