Mer pasta...

LCHF-pastan igen...

 

Intressant det där med pasta och bröd tycker jag. Livsmedel som egentligen inte smakar någonting men som många har så svårt att avstå.

 

Vi pratade om det på senaste kursen, just att det ibland är så att det är själva strukturen på maten som är intressant och lockande, mer än smaken.

Många saknar ju t ex hårt bröd, just för att få äta något hårt, och då är det ju tur att vi kan fixa det! Glutenfria och hälsosamma alternativ som inte påverkar blodsockret och tarmarna på ett negativt sätt!

 

Idag blev det sås med svamp, vitlök, skinka och grädde såklart... Mums!

Etiketter: pasta

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln