LCHF Pasta Carbonara

Nu sprids LCHF-pastan som en löpeld på alla bloggar känns det som. Och varför inte? Nyttigt och mättande och bäst av allt... Jag blev inte trött eller sugen på godis efter denna portion!

 

Det var faktiskt helt magiskt och LCHF-livet är härmed helt fulländat!

Har inte ätit pasta sedan den dagen för 2 1/2 år sedan som jag började mitt LCHF-liv, och jag har saknat det mycket mindre än jag någonsin trodde-men nu känns liksom allting helt perfekt! För man kan ju äta med de gräddigaste och ostigaste såserna man vill! Och Lasagne kan man göra, mums!

 

Jag blev inspirerad av Åse igår och kunde inte vänta!

 

Pasta för 2-3 personer

4 ägg

1/2 paket philadelphiaost

1/2 dl fiberhusk

1 krm salt

 

Vispa äggen lite och häll därefter i ost och husk och salt. Vispa ihop och bred ut på bakplåtspapper på en plåt. Lägg ett bakplåtspapper ovanpå och kavla ut tunt. In i ugnen på 150 grader 10 minuter. Låt svalna och skär upp.

Och sen...

Med din bästa sås! Jag hade inte mycket hemma så det blev en enkel sås med bacon, vispgrädde och mycket svartpeppar. Och färskriven parmesan!

PROVA!

Etiketter: pasta

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln