Kyckling och ostfyllda paprikor

Nu har jag precis tittat på denna TV-debatt om fetma och tänkte ömsom "idioter" och ömsom "YES". Exakt när och om vem/vilka jag tänkte de där idioter-tankarna ska jag låta vara osagt men "YES" tänker jag när jag hör Martin Ingvar tala. Finns mycket kunskap och klokskap där!

 

Middag blev en kycklingrätt i paprika. Jättegott! OM paprikan bara hade smakat någonting... Så om ni får tag i god paprika-KÖR! Annars, vänta tills det dyker upp paprika som inte bara smakar vatten...

 

Fylld paprika med kycklingröra

Recept 2 personer

 

2 kycklingfileer

5 champinjoner i skivor

1/2 röd lök

1/2 paket ädelost Kvibile

2 dl vispgrädde

Salt/peppar

 

2 dl riven lagrad ost

2 paprikor

 

Skär kycklingen i bitar och fräs den tillsammans med löken i smör tills den fått lite färg. Tillsätt champinjoner och smulad ost och rör ihop tills osten smält. Tillsätt grädde och låt koka ihop ca 5 minuter.

Skär två paprikor i halvor och riv ost. Häll i kycklingfyllningen i paprikorna och ha på den rivna osten. Gratinera i ugn på 225 grader ca 10 minuter tills osten fått lite färg.

Etiketter: kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln