Lätt lax...

Ett måste i min frys. Laxfiléer. Går fort att ta fram att tina. Lätt att bara ställa i ugnen med något gott täcke eller bara steka och äta med någon god röra eller ett gott grönsaksmos.

 

Här är en snabb lax-rätt:

 

Stek laxen i smör, krydda med salt och lite citronpeppar.

 

Mixa med en gaffel en röra av fetaost och creme fraiche och smaka av med lite peppar (kanske lite salt, beror på hur salt osten är). Servera med någon god grönsak.

KLART!

Etiketter: fisk

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

  • Ingrid » #Metoo, fortsättning följer...:  ”Förövare erkänner inte eftersom de förnekar att de objektifierar andra människor..”

  • Anne » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Jättebra bröd! Jag experimenterade och tog valnötsmjöl, kryddade med Zatar och d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln