Kaffe med grädde, ett måste?

Kaffe med vispgrädde har blivit nästan lika synonymt för LCHF som ägg och bacon. Men "måste" man?

Nej, man måste inte! Gillar man vispgrädde i sitt kaffe så tar man det. Det mättar bra och innehåller få kolhydrater (laktos). Mjölken mättar inte på samma sätt, man tar större mängd och det blir mer laktos. För de flesta dock en försvinnande liten mängd som kan hanteras, om man inte dricker flera stora latte per dag...

 

Jag gillar inte att enbart ha grädde i kaffet. 60% mjölk och 40% grädde är min optimala blandning, ur smaksynpunkt. Eller, som här, vispad grädde och mjölk. Gott! Om man inte gillar något i sitt kaffe-drick det svart som vanligt.

 

Hur vill ni ha ert kaffe?

Etiketter: diverse

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln