För ett sundare liv!

Fick ett reklam-mejl från Bokus idag med "Böcker för ett sundare liv". Öppnade mejlet och säjer bara: WOW!

Ingen tvekan om att -2012 är ett riktigt LCHF/lågkolhydratkost-år! Bara böcker med fina recept på naturlig kost. Inget snack om light och fettsnålt eller trista sallader ingen blir mätt på!

Visst är det kul?!

Alla må-bra-böcker i dagens mejl från Bokus

Vad är det då vi ser? Är det en trend -2012 som kommer att bytas ut mot något annat snart? En "mode-diet" tror jag faktiskt att Mai-Lis Hellenius sa när jag var på föreläsning med henne...

 

Jag är faktiskt helt säker på att LCHF inte är någon mode-diet!

Det kommer inte komma fram någon forskning på att naturlig kost är livsfarlig som rekommenderar att vi går tillbaka till margarin, lättprodukter eller färdig"mat" med massor av tillsatser.

Det kommer inte komma forskning som visar att vi måste ha bröd. Annat än den som bröd-företagen själv betalar för.

Det finns några som kämpar emot. Tyvärr Livsmedelsverket, som vi måste sluta lyssna på! Vi är för snälla här i Sverige som tror att våra myndigheter vet bäst vad vi ska göra och hur vi ska tänka. Vi behöver stanna upp och tänka själva. Vad kan vara bäst? Mat som vi ätit (eller liknar den vi ätit) i 100.000-tals år eller industrimat uppfunnen de senaste 50 åren?

 

Jag som ätit LCHF-kost i nästan 3 år och har jobbat med detta i mer än 1 år känner mig fullkomligt trygg i kunskapen om kroppen och naturlig kost. Jag vet vad det har gjort för mig och många andra, precis som många av er som läser vet hur bra det fungerat för er.

 

Om du precis börjat med LCHF-kost, känn dig trygg i att du har gjort ett bra val.

En sak jag hoppas nu i -2012 är en större acceptans och flexibilitet på restaurangerna, mer "snabbmat" av LCHF-karaktär att köpa. Att det går bra för företagen som levererar LCHF-matkassar hem till folk. Att jag får höra "jag tror ändå att det bästa är att äta lite av allt" lite färre gånger än -2011, och att ännu fler människor blir friskare och smalare genom att bara äta riktig MAT!

Etiketter: diverse kost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

  • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln