Löpning i ett vår-likt december

Var ute och sprang igår för att lära känna omgivningarna OCH få träning samtidigt-effektivt och bra!

Har precis flyttat och måste hitta någon bra och enkel runda.

Jag kämpar varje vecka för att få ihop någon träning. Nu har det blivit mer sällan (1-2 gånger per vecka) och ju mer sällan, desto svårare med motivationen...

Blåsigt men soligt och +5 grader!

Det är inte jätteenkelt med kost och träningsomläggningar. Jag har det "lätt" med kosten och "svårt" med träningen, för andra kan det vara tvärtom.

 

Löpningen går ändå okej, även om jag känner att jag hade såååå mycket bättre styrka och kondition i augusti/september, när jag även gick på gymet.

Gymet, vad hände där? Jo, massa "sårbara" saker, precis som det är med allt i livet:

 1. Jag gick och tränade med en kollega. Vi började i januari och hon bytte jobb i maj och jag skulle plötsligt ta mig dit själv och kunde låta bli om jag inte kände för det...
 2. Sa åt en annan kollega att försöka tvinga med mig när han gick till gymet så det gick rätt bra i alla fall... Någon som tjatade.
 3. Semester! Flera veckor... Ingen som tjatade men tog mig ändå dit 1-2 gånger kanske...
 4. Kontoret flyttade=Nytt gym. "Tjat-kollegan" på semester... Jag ville inte gå ensam till nytt gym... Var i alla fall ute och sprang lite och när han kom tillbaka var vi och tränade några gånger...
 5. I september, nytt jobb- SLUT med gratis-gym på arbetet! Och där är jag än idag:-)... Har flyttat också och har inte bestämt vilket ställe som är det optimala att ha träningskort på... På den vägen är det... Får göra som alla andra och köra igång i januari:-)!!!

Idag i alla fall 7 km löpning i ett blåsigt med soligt och vackert Stockholm!

Etiketter: träning

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

 • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

 • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

 • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

 • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

 • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

 • Berit Malmström » Livets lärdomar :  ”Jag förstår ditt tänk, började inte ta vaccin mot säsongsinfluensa förrän jag fy..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln