In med fettet, ut med kolhydraterna...

Nu ska ordning återställas!

Sötsug och 1,5 kilo gav de sista dagarna mig och det är så det är om man är sockerkänslig och har lätt att gå upp i vikt.

Man kan inte äta lite här och där eller "som alla andra". Jag vet! Har provat i många år...

Jag är en tjockis i en numera normalviktig kropp, men dock alltid ändå en tjockis där inne...

 

Nu startas frukosten med bacon och äggröra stekt i mycket smör. Ska ligga lågt med grönsakerna här också 2-3 dagar så jag kommer tillbaka snabbt i form till mitt "normala jag". Med LCHF-kosten är jag otroligt viktstabil och behöver aldrig oroa mig för att gå upp i vikt, jätteskönt-det är så vi vill ha det...

 

Nu är jag laddad för REA på stan!

Ha en fin Annandag!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln