Årets första skinkmacka!

Kunde inte vänta längre!

 

Färskt, ljummet, nybakat LCHF-bröd med bregott på. Så köpte jag en fin ekologisk färdigskivad skinka (några skivor bara) som jag lade på. Och så ett tunt lager Dijonsenap.

Skinkan från Roslagskött lagar pappa ikväll, ska bli spännande att smaka i morgon.

 

I morgon bitti ska jag göra något jag aldrig gjort förut en Julafton... Vi hörs, ha en skön uppesittarkväll!

Etiketter: bröd jul

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln