Fylld Rödspätta med smörslungad brysselkål

Brysselkål brukar dela folk i två läger, gilla eller inte gilla. De flesta har en åsikt. Jag gillar! Men den får inte vara sönderkokt utan ska vara lite "al dente" tycker jag...

 

Rödspätta har blivit en ny favorit. För att det är enkelt. Bara göra någon krämig röra och rulla in den i, 200 grader i 20 minuter-Klart!

 

Här fyllde jag rödspettan med creme fraiche och örter. Salta filéerena lätt, bred på fyllningen och rulla ihop.

 

Brysselkålen kokas ca 3-4 minuter. Sedan häller man av vattnet på med MYCKET smör (annars blir det för fettsnål maträtt, fisken är så fettsnål) och lite havssalt. Supergott!

Etiketter: fisk

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » Övertygelse!:  ”Jag har inte vaccinerat mig eftersom jag misstänker att det är stor risk för mig..”

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

  • Lisbet Sultan » ALP-diet, hur går det ? :  ”Är intresserad”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln