Fylld Rödspätta med smörslungad brysselkål

Brysselkål brukar dela folk i två läger, gilla eller inte gilla. De flesta har en åsikt. Jag gillar! Men den får inte vara sönderkokt utan ska vara lite "al dente" tycker jag...

 

Rödspätta har blivit en ny favorit. För att det är enkelt. Bara göra någon krämig röra och rulla in den i, 200 grader i 20 minuter-Klart!

 

Här fyllde jag rödspettan med creme fraiche och örter. Salta filéerena lätt, bred på fyllningen och rulla ihop.

 

Brysselkålen kokas ca 3-4 minuter. Sedan häller man av vattnet på med MYCKET smör (annars blir det för fettsnål maträtt, fisken är så fettsnål) och lite havssalt. Supergott!

Etiketter: fisk

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva Hazard » Låt det inte hända!:  ”Tyvärr är det redan försent . Vi kommer nu få uppleva ett samhälle i klass med h..”

  • Katerina » Statistik och fakta :  ”Så bra skrivet! Tack! Precis vad jag tycker om läget i landet och i världen - in..”

  • Eva » Statistik och fakta :  ”Jag har hittat din blogg och tycker om att läsa den, den är ett litet ljus i tun..”

  • Nisse Hult » Statistik och fakta :  ”Klockrent igen om den galenskap som pågår i landet ”

  • Catarina » Statistik och fakta :  ”Jag håller med dig helt och hållet. Denna galenskap måste få ett slut!”

  • Nisse Hult » Är du i riskgrupp?:  ”Hej! Klockrent Ordet riskgrupp är så himla felspecat redan från dag 1 men vad ka..”

  • Therese » Är du i riskgrupp?:  ”Klockrent! Så bra sammanfattat, tänk om det nådde ut i media istället för all sk..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln