Fylld Rödspätta med smörslungad brysselkål

Brysselkål brukar dela folk i två läger, gilla eller inte gilla. De flesta har en åsikt. Jag gillar! Men den får inte vara sönderkokt utan ska vara lite "al dente" tycker jag...

 

Rödspätta har blivit en ny favorit. För att det är enkelt. Bara göra någon krämig röra och rulla in den i, 200 grader i 20 minuter-Klart!

 

Här fyllde jag rödspettan med creme fraiche och örter. Salta filéerena lätt, bred på fyllningen och rulla ihop.

 

Brysselkålen kokas ca 3-4 minuter. Sedan häller man av vattnet på med MYCKET smör (annars blir det för fettsnål maträtt, fisken är så fettsnål) och lite havssalt. Supergott!

Etiketter: fisk

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helena » Trygghet!:  ”Gillar den också, min yngsta är konfirmerad där, Midnattsmässa under påsktid. Ha..”

  • Helena » 6 månader sedan otrohet:  ”Hej Veronica Har följt dig av och till under många år. Tack för all inspiration ..”

  • Johannes » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Vilket sjukt sätt.. Har du märkt dessa tendenser tidigare? Det är så otroligt em..”

  • Anonym » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Men hjälp! Stackars dig! Denna man är ju empatistörd eller gränsar till psykopat..”

  • Lena » 6 månader sedan otrohet:  ”Jag har inte varit med om något som är i närheten av det du gjort. Men jag tror ..”

  • Kajsa S » 6 månader sedan otrohet:  ”Kram!”

  • Pernilla » 6 månader sedan otrohet:  ”Kära, kära du. Jag sladdade in här lite på det berömda bananskalet Jag kunde in..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln