Fylld Rödspätta med smörslungad brysselkål




Brysselkål brukar dela folk i två läger, gilla eller inte gilla. De flesta har en åsikt. Jag gillar! Men den får inte vara sönderkokt utan ska vara lite "al dente" tycker jag...
Rödspätta har blivit en ny favorit. För att det är enkelt. Bara göra någon krämig röra och rulla in den i, 200 grader i 20 minuter-Klart!
Här fyllde jag rödspettan med creme fraiche och örter. Salta filéerena lätt, bred på fyllningen och rulla ihop.
Brysselkålen kokas ca 3-4 minuter. Sedan häller man av vattnet på med MYCKET smör (annars blir det för fettsnål maträtt, fisken är så fettsnål) och lite havssalt. Supergott!
Kommentera gärna inlägget:
Senaste inlägg
Senaste kommentarer
-
Eva Hazard » Låt det inte hända!: ”Tyvärr är det redan försent . Vi kommer nu få uppleva ett samhälle i klass med h..”
-
Katerina » Statistik och fakta : ”Så bra skrivet! Tack! Precis vad jag tycker om läget i landet och i världen - in..”
-
Eva » Statistik och fakta : ”Jag har hittat din blogg och tycker om att läsa den, den är ett litet ljus i tun..”
-
Nisse Hult » Statistik och fakta : ”Klockrent igen om den galenskap som pågår i landet ”
-
Catarina » Statistik och fakta : ”Jag håller med dig helt och hållet. Denna galenskap måste få ett slut!”
-
Nisse Hult » Är du i riskgrupp?: ”Hej! Klockrent Ordet riskgrupp är så himla felspecat redan från dag 1 men vad ka..”
-
Therese » Är du i riskgrupp?: ”Klockrent! Så bra sammanfattat, tänk om det nådde ut i media istället för all sk..”
Bloggarkiv
- ▼ 2021 (23)
- ► 2020 (127)
- ► 2019 (132)
- ► 2018 (73)
- ► 2017 (47)
- ► 2016 (30)
- ► 2015 (74)
-
►
2014 (149)
- ► december (11)
- ► november (7)
- ► oktober (11)
- ► september (5)
- ► augusti (6)
- ► juli (5)
- ► juni (15)
- ► maj (14)
- ► april (6)
- ► mars (26)
- ► februari (24)
- ► januari (19)
-
►
2013 (448)
- ► december (23)
- ► november (38)
- ► oktober (24)
- ► september (43)
- ► augusti (42)
- ► juli (35)
- ► juni (48)
- ► maj (43)
- ► april (45)
- ► mars (37)
- ► februari (33)
- ► januari (37)
-
►
2012 (393)
- ► december (30)
- ► november (29)
- ► oktober (33)
- ► september (32)
- ► augusti (28)
- ► juli (19)
- ► juni (37)
-
►
maj (38)
- Frukost på stan!
- Varför blir det aldrig lättare...???
- Visst kan vi...?
- Uppskattad vardags eller festrätt
- ► april (35)
- ► mars (38)
- ► februari (22)
- ► januari (52)
-
►
2011 (663)
- ► december (55)
- ► november (51)
- ► oktober (52)
- ► september (54)
- ► augusti (56)
- ► juli (46)
- ► juni (44)
- ► maj (57)
- ► april (62)
-
►
mars (68)
- Om jag bara får säja EN sak...
- Dagens delikatess
- TACK för era presentationer!
- Shoppat loss i ostbutiken...
- God morgon!
- ► februari (55)
- ► januari (63)
- ► 2010 (142)
Länkar
Etikettmoln
förskola fest hälsa -21 matlåda lchf torsk skinka påsk vitkål allergier 5:2 sexuella trakasserier graviditet, vikt lchf middag thai grädde restaurang barnvagn pizza veckans middag kostrådgivarna soppa pasta pannkaka socker fett choklad veckokalender katter hälsoeffekter lchf vikt efterrätt graviditet lchf bröd graviditet ägg grönsaker fisk kostrådgivning snabbt träning diverse diverse kost frukost restaurang köttfärs tillbehör kyckling produkter barn nötkött funderingar resor artiklar ost fläskkött barnmat vin skaldjur korv grillat jul paj före & efterbilder kolesterol glass bloggtips livsmedelsverket nyår instagram föreläsningar vakna hälsa fettskola kokböcker lekland hus alp chili kiropraktor godis tänder metoo
27 december 2011 16:45:48
Ps ha en fantastisk jul=)
Ha en fantastiskt jul du också!
22 december 2011 18:56:48
Och brysselkâl har jag intesmakat pâ sâ länge... nukanske jag skulle gilla det! =)d
22 december 2011 18:56:55