Fylld Rödspätta med smörslungad brysselkål

Brysselkål brukar dela folk i två läger, gilla eller inte gilla. De flesta har en åsikt. Jag gillar! Men den får inte vara sönderkokt utan ska vara lite "al dente" tycker jag...

 

Rödspätta har blivit en ny favorit. För att det är enkelt. Bara göra någon krämig röra och rulla in den i, 200 grader i 20 minuter-Klart!

 

Här fyllde jag rödspettan med creme fraiche och örter. Salta filéerena lätt, bred på fyllningen och rulla ihop.

 

Brysselkålen kokas ca 3-4 minuter. Sedan häller man av vattnet på med MYCKET smör (annars blir det för fettsnål maträtt, fisken är så fettsnål) och lite havssalt. Supergott!

Etiketter: fisk

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln