Drack lunch idag...

Först ett anti-stress-tips i julhandeln:

Bara för att alla andra rör sig fort och ser jagade ut så behöver inte DU göra det! Om man rör sig långsamt och tar det lugnt faller man inte in i stressen. Testa! Det är svårt och man får tänka sig för men det ger en mycket lugnare upplevelse...

 

Sen en fika-paus också. På Espresso-house hade de "Tomtelatte" med "vispgrädde, kanel och kardemumma". Jag frågade om det var vispgrädde med socker (ni vet sån där sprut-grädde, finns även o-sockrad) och då öppnade de kylen och höll fram ett helt VANLIGT vispgrädde-paket med 40%-ig grädde och sa "sån här är det".

 

Bästa Latten på länge och en bra lunch/mellanmål i shoppingen!

Etiketter: diverse

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln