Susannes pepparkaksbollar

Vi skojjade om att de såg ut som råa köttbullar från Mamma Scan, men dessa "Pepparkaksbollar" var faktiskt goda att äta och smakade juligt och rätt!

 

Testa gärna, här är receptet:

 

Pepparkaksbollar

Ca 14 stycken

 

Ca 150 g blandade nötter hackas ganska fint i mixer/matberedare

Blandas med:

2 tsk kanel

2 tsk ingefära

2 tsk malen kryddnejlika

1 tsk ekologiskt vaniljpulver

2 tsk sukrin (går säkert jättebra utan!)

Ca 100 g rumstempererat smör

 

Blanda ihop och rulla till bollar. Förvara svalt.

Etiketter: efterrätt jul

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln